reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Agunia to ciężka noc za Tobą...A ciśnienie wysokie:o O której masz wizytę?Oczywiście kciuki zaciśnięte:* Ja się pomału szykuję do wyjścia do sklepu;) Truskawek mi się zachciało.A konkretnie mam ochotę na placek i drożdżowki z truskawkami;)

reklama
Agunia, dbaj o siebie siebie i powodzenia na wizycie. Ja dzisiaj też kiepsko spalam, kilka razy wstawalam, no i trochę plecy bolały, ale już przeszło. Ja dzisiaj idę do fryzjera, ostatni raz przed porodem. Mam tylko jedno życzenie: jak najkrócej :D

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Zuza o 15 mam wizytę :)
Parampampam to chwila relaksu Cię czeka u fryzjera ;) Ja dziś się dowiem kiedy cesarka to też będę musiała się umówić do fryzjera :)
Najbardziej się boję żeby nie położył mnie do szpitala ...

c55fskjojcqm7koh.png

Agunia trzymam mocno kciuki:* Daj koniecznie znać po wizycie! A jeśli skieruje Cie do szpitala to masz z kim syna zostawić?

Agunia trzymam kciuki za wizytę i czekam na wieści.

Zuza to zrób ciacho. Synek też pewnie chętnie zje :)

Ja dziś byłam z synkiem i dentysty. Dał sobie ładnie zrobić dwa ząbki. Jeszcze ze 2 wizyty i zeby poleczone. Uf.

W biedronce są fajne gofrownice i się skusiłam.... oto efekt hehe
1497352935-aaaaaa.jpeg

hchy43r8h8l5x99d.png

Ale piękny, Mimi! Ja mam ten problem, że u mnie na jednym by się nie skończyło, pewnie zjadlabym z 5 na dobry początek... Ja już po fryzjerze. Jak szłam, to miałam skurcze, juz z tydzień ich nie czułam.

Mimi po obiedzie zrobimy placek;) A może na wieczór drożdżówki;)
Ale smakowicie wygląda,mniam:* Ile kosztowała gofrownica? Super,że synek lada moment będzie miał zdrowe ząbki!Dzielny zuch;) Mój ma wszystkie zdrowe.Pod koniec czerwca ma kontrolę u ortodonty,ma niewielką wadę zgryzu więc zapisaliśmy go na ten refundowany ruchomy aparat na zęby. Będzie go nosił 3h w ciągu dnia i na noc.Długo się czeka ale nie trzeba dużo zapłacić,a ortodonta powiedziała,że przy jego niewielkiej wadzie to nie warto kupować stałego.

Parampampam no ja też 3 zjadłam :D
A co robiłaś z włosami?

Zuza około 80zl ale fajna jest masywna. Na 4 małe sztuki.
Pewnie że nie ma co płacić kilka tysięcy za aparat jak ma małą wadę i można poczekać na refundowany :) My z synem też chodzimy na fundusz. Za darmo leczenie i ma białe plomby. Takto bym już wydała kilka tysięcy przy tych naszych cenach... na początku leczylismy prywatnie to jeden ząb wyszedł 300zl... :/

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Tak standardowo koloryzacja i strzyżenie, ale zauważyłam, że z wizyty na wizytę włosy mam coraz krótsze :D od kiedy skończyłam 30 lat, długie włosy u mnie bardzo mnie drażnią.

Do góry