reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Parampampam faktycznie już sporo waży :) Ja aż się boję iść jutro na wizytę ,bo mój w 33 tygodniu ważył 2600...Co do poduszek to do wózka mam jest bardzo cienka ,więc będę jej używać a do łóżeczka nie z synem też nie używałam .

c55fskjojcqm7koh.png

Ja synka jakiś czas trzymałam bez poduszek A później miałam taką bardzo cienka. Mój miał problem z płaska główka i niewiem czy to nie wina właśnie braku jakiejkolwiek poduchy....?

hchy43r8h8l5x99d.png

To tak jak ja,ale chciałam Was zapytać o zdanie.
Mimi co do płaskiej główki to nie mam pojęcia czy to może mieć coś wspólnego.
Mój miał przepuklinę pępkową i od urodzenia spał na brzuchu

Ja też właśnie niewiem od czego to. Wit D dostawał ... na szczescie głowa wróciła kształt ale nie ma takiej okraglutkiej. Trochę też to geny bo mąż też nie ma takiej okrągłej A trochę płaską z tyłu ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Kiedyś gdzie czytałam, że trzeba układać dziecku główkę raz na jednym, raz na drugim boku, żeby była równa. Ale nie wiem na ile to realne, bo dziecka nigdy nie miałam.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Ja swojego usypiała w rożku dopóki się mieścił i raz na jednym boku układałam raz na drugim a żeby się nie majgał na plecki podkładałam zrolowany ręcznik albo poduszkę .

c55fskjojcqm7koh.png

reklama
Dzień dobry :) Jak minęła nocka ?
Mnie o 4 obudził koszmarny ból brzucha i niestety już nie usnęłam ....paskudny ból głowy ciśnienie 155/105 dobrze że chociaż cukier 84 :)
Dziś wizyta o 15 trzymajcie kciuki ;)
Milutkiego dnia :)

c55fskjojcqm7koh.png

Do góry