reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Madagos jeśli wózki spełnią Twoje oczekiwania to zrobiłaś interes życia! 320zł za dwa wózki:)
Paulina pomyślę jeszcze o tym monitorze.Na razie muszę dokupić kilka pierdołek dla malucha tj pokrowiec na przewijak,nieprzemakalny pokrowiec na materac,prześcieradło do gondoli i jeszcze pewnie coś drobnego się znajdzie.No i dla siebie wszystko bo muszę wreszcie spakować torbę do szpitala.
Niektóre dziewczyny przestały się ostatnio odzywać,nie będę nawet próbowała was wszystkich wymienić bo możliwe że niechcący bym kogoś pominęła,a tego nie chce.Odezwijcie się dziewczyny i dajcie znać co u Was?:)
A właśnie kiedy jest najlepszy moment na spakowane torby do szpitala?

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Doktorek stwierdził że nie ma potrzeby posiewu no kobiety zawsze mają jakieś bakterie.... pacan!

hchy43r8h8l5x99d.png

Pisałam o tym kilka dni temu ale wtedy było sporo nowych wpisów i mój zaginął w gąszczu;) Moja mama odwiedziła nas półtora tyg temu :o Zadzwoniłam do niej w Dzień Matki i zadeklarowała się że przyjedzie i faktycznie się zjawiła.Nie mówiłam Kubusiowi kto będzie tylko że może zjawi się gosć i mój syn jej początkowo nie poznał :p W kaźdym razie teraz często dzwoni i zapowiedziała wizytę na przyszły tydzień.A w drugiej połowie lipca bierze wolne żeby w razie czego zostać z Kubą gdy poród się zacznie.Powiem Wam że czuję się jakby mi ktoś zdjął ogromny ciężar z barków...

reklama
Zuza ojej, co za zmiana. Ciesze sie bardzo, wiem jakie to było dla Ciebie przykre i trudne. Oby teraz bylo tylko lepiej i kontakt z mama wrocil na dobre tory! :)

Do góry