reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Chyba skończy się na tym, że kupię najtańszy model xlandera, bo wszystkie znajome mamuśki polecają. W internecie opinie skrajne, ale szczerze to tylko wózki powyżej 3 tysięcy mają lepsze, a na taki mnie nie stać.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
Mimi trzymamy kciuki i koniecznie daj znać jak wyniki! Fajnie że też wyjeżdżacie:)
Madagos świetny jest:) Będę musiała sie rozejrzeć później jak juź będzie można ćwiczyć.
Paulina super że pokoik gotowy:) I że panowie sami wszystko zrobili!:) W związku ze śmiercią łóżeczkową myślałam o monitorze oddechu ale cena powala:( Muszę się zdać na instynkt...
Parampampam ja kupiłam teraz Amelis Pro 2w1 kolor Moon bo nadażyła się okazja a chciałam Riko Nano.Przy pierwszym dziecku miałam Babyactive breaker:p To to był czołg;) Wygoogluj sobie;) (konkretnie model granatowo-szaro-pomarańczowy) ;) Do mnie x-landery nie przemawiają są jakieś takie wieelkie... A jakie masz wymagania co do wózka?

Dziewczyny ja już po wizycie u doktorka ogólnego. Co za psychol!!!!!! Rozumiecie że nie wydał mi skierowania na posiew!!!! Jestem oburzona. Wariat jeden. Aż się z nim poklocilam. Zastanawiam się czy nie napisać skargi pisemnej bo mam dość tych wszystkich pozal się Boże doktorkow. I powiedzcie jak nie nazekac na służbę zdrowia??????!

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi co za drań!Jak masz możliwośç to złóż skargę!!!Tak to jest,nie zapłacisz zostaniesz odesłana z kwitkiem!Paranoja...

Mimi a czemu niby nie chcial? W badaniu leukocyty mialas dodatnie? Moze nie ma powodu? Zrob prywatnie posiew, nie pamietam ile kosztuje ale u nas iles tam zl sie placi za badanie a jak wyhoduje sie jakas bakterie to doplaca sie 10zl.

Zuza, my monitor pozyczamy od mojego brata. Zobacz moze jakies uzywane, to naprawde przydatny "gadzet".

Mi z kolei nie podobaja sie te wszystkie teraz modne wózki w ksztalcie muszli czy nie wiem jak nazwac. Anexy itd. Jest tego zatrzesienie a one takie male mi sie wydaja. Ja bede celowac w Mutsy, Silver Cross Wave o ile cena bedzie ok albo ABC Design Salsa 4. Ten trzeci najtanszy bo 2.5tys a reszta okolo 3,5 tys.

Wrzuce wam zdjecia.

Silver Cross Wave

1497003852-aaaaaa.jpeg

1497003863-aaaaaa.jpeg

Mutsy Igo

1497003963-aaaaaa.jpeg

ABC Design Salsa 4

1497003980-aaaaaa.jpeg

Jak widzicie jeden styl. ;)

Ja kupilam dwa wózki bo zaden nienspelnial moich oczekiwan... Kupilam Chicco 3 w 1 jakis jeden z prostszych modeli tylko na zakupy, dojazd do lekarza itp. Duzo jezdze autem, mam VW polo i wozek musi sie miescic do samochodu. Zaplacilam za uzywany 160zl...
1497003930-aaaaaa.jpeg
1497003953-aaaaaa.jpeg
Jego plus to waga, szybkosc skladania i przepinania gondoli, fotelika i spacerowki.

Drugi wozek musi byc idealny na spacery po lesie i wygodny dla dziecka. Tutaj kupilam espiro atlantic 3 w 1 uzywany rozpwniez za 160zl. Jest duzy, wygodny, ciezki, ma pompowane kola, jest solidny, amortyzowany i bardzo skretny.

Mieszkam w bloku, wiec nie mam jakos pola do szalenstw z miejscem ale nie znalazlam jednego wozka, ktory spelnialby moje oczekiwania do samochodu i w teren :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Madagos jeśli wózki spełnią Twoje oczekiwania to zrobiłaś interes życia! 320zł za dwa wózki:)
Paulina pomyślę jeszcze o tym monitorze.Na razie muszę dokupić kilka pierdołek dla malucha tj pokrowiec na przewijak,nieprzemakalny pokrowiec na materac,prześcieradło do gondoli i jeszcze pewnie coś drobnego się znajdzie.No i dla siebie wszystko bo muszę wreszcie spakować torbę do szpitala.
Niektóre dziewczyny przestały się ostatnio odzywać,nie będę nawet próbowała was wszystkich wymienić bo możliwe że niechcący bym kogoś pominęła,a tego nie chce.Odezwijcie się dziewczyny i dajcie znać co u Was?:)

Do góry