reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Oj ja się zbierałam do zakupienia takiego cuda i nie zdążyłam przed goracem. Ale rozwaze to jeszcze jak mi dopiecze hehe

Ja nie będę oplacala położnej ale niewiem jak z porodem... ja wiem że nie urodze naturalnie A mam traumę po 1 porodzie i zrobię wszystko żeby mieć cesarke. Więc myślę że będę musiała dac kasę lekarce. ..

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Ja właśnie ze względu na trudny poród myślę o opłaceniu położnej...
A co do wentylatora to polecam zakup:*

Był to trudny poród sn...Kubie słabł puls a lekarz zamiast brać mnie na cesarkę położył mi się na brzuchu i wycisnął małego:( Dlatego na myśl o porodzie jestem przerażona...A jaki był Twój poród?

A no to tak jak u mnie...
Ja r odzilam 22 godziny. Lekarz też nie wziął mnie na cesarke tylko rzucał mi się na brZuch I kazał przec A ja wtedy tracilam dech... facet wielki ważył ze 150kg :/ i jak już prawie tam zeszlam na fotelu to użyli proznociagu. Wysysneli dziecko. Sine i zapuchniete. Cud ze żywe. Syn miał od tego wylew krwi do mózgu 2 stopnia.... masakra...
Kolejny cud ze wszystko się wchlonelo I mam zdrowe dziecko. Teraz żałuję że im nie narobilam problemów za to. Ale niewiem czy ktokolwiek wygrałby ze szpitalem...
I teraz też wiem że nie urodze. A nie chce ryzykować życia i zdrowia dziecka.

hchy43r8h8l5x99d.png

Ja jestem pielegniarka i pracuje w szpitalu wojwodzkim i uwierz, ze moglas ich pozwac i mialas spore szanse wygrac. My mamy baaardzo duzo spraw o takie rzeczy, ze zlapalabys sie za glowe! Np. o rzekomo skradziona sztuczna szczeke pacjenta, o przeciete ubrania w ktorych ktos przyjechal na SOR w oplakanym stanie + o szereg zaniedban mniejszych i niestety wiekszych... Wszyscy juz sie od tego ubezpieczyli bo obecnie pacjenci sa tak roszczeniowi, ze nigdy nie wiadomo o co nas pozwa :)

Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja jak następnego dnia pytałam o nazwisko lekarza który mi się położył na brzuchu,usłyszałam "przecież byłam przy Pani podczas porodu i sytuacja o której Pani mówi nie miała miejsca"...

reklama
Zuza no właśnie.... I co miałaś zrobić jak inni by ppswiadczyli przeciwko... ja o tyle miałam lepiej ze mąż był na sali i mógłby potwierdzić co się działo.
Madagos teraz żałuję że tego nie zrobiłam. Teraz już za późno. 4 lata minęły.

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry