reklama
agunia50002
Fanka BB :)
Jak to diabetolog i endokrynolog powiedziały mi że te wszystkie cukrzycę ciążowe to przez to że normy zaniżyli .W pierwszej ciąży nie pamiętam żeby takie cyrki z tymi wynikami były no ale na czymś muszą kasę zbijać
parampampam
Podziwiam wszystkie słodkie mamy, że sobie tak świetnie radzicie. I wagi takie ładne.
Obiecywałam sobie, że w ciąży będę myśleć pozytywnie i nie będę się denerwować, a tu wszystko odwrotnie. Na początku dołowałam się wagą, a teraz zaczęłam się objawiać czy będzie wszystko dobrze, bo mamaginekolog straciła dziecko w 24 tygodniu, a ja się naczytałam komentarzy kobiet, że urodziły martwe dzieci w 37 czy 39 tygodniu.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
Obiecywałam sobie, że w ciąży będę myśleć pozytywnie i nie będę się denerwować, a tu wszystko odwrotnie. Na początku dołowałam się wagą, a teraz zaczęłam się objawiać czy będzie wszystko dobrze, bo mamaginekolog straciła dziecko w 24 tygodniu, a ja się naczytałam komentarzy kobiet, że urodziły martwe dzieci w 37 czy 39 tygodniu.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
1
169849
Gość
Zuza az ty cholero
Agunia to lekarz jakis wariat, gdybym miala o tyle tylko podwyzszone to nawet bym sie nie przejmowala.
Parampampam No smutne nowiny od mamyginekolog, ale w ich przypadku ciaza od poczatku byla trudna i nie rozwijala sie do konca prawidlowo wiec nie bierz do glowy. Poza tym po co sie martwic na zapas kiedy zadnych przeslanek ku temu nie ma. Nie wariowac!!
Agunia to lekarz jakis wariat, gdybym miala o tyle tylko podwyzszone to nawet bym sie nie przejmowala.
Parampampam No smutne nowiny od mamyginekolog, ale w ich przypadku ciaza od poczatku byla trudna i nie rozwijala sie do konca prawidlowo wiec nie bierz do glowy. Poza tym po co sie martwic na zapas kiedy zadnych przeslanek ku temu nie ma. Nie wariowac!!
Zuza87
Też słyszałam o tragedii która spotkała mameginekolog Rozumiem Twoje obawy,chyba każda z nas je moewa od czasu do czasu ale musimy wierzyć że wszystko będzie dobrze:* Ściskam Cię mocno:*
A dziewczyny któraś z Was myśli o opłaceniu położnej lub lekarza żeby się dobrze Wami zajęła/zajął podczas porodu?Ja coraz częściej nad tym myślę bo tyle się słyszy o niedopilnowaniu w szpitalach i tragediach
A dziewczyny któraś z Was myśli o opłaceniu położnej lub lekarza żeby się dobrze Wami zajęła/zajął podczas porodu?Ja coraz częściej nad tym myślę bo tyle się słyszy o niedopilnowaniu w szpitalach i tragediach
agunia50002
Paulina wiem o tym ale niestety na wizyty trzeba było się zgłaszać książeczkę wypełniać badania robić . Teraz już niedużo mi zostało bo jakieś 4tygodnie więc nawet jakby cukier mi skoczył to już insuliny nie dostanę a jedynie wcześniej mi cesarkę zrobią Parampampam tak jak dziewczyny pisały nie można sobie przybierać do głowy takich rzeczy trzeba się cieszyć że maleństwo kopię i daje o sobie znać Glowa do góry Zuza co do opłacania to ja nie mam zamiaru cała ciążę chodzę prywatnie i ten lekarz będzie mi cesarkę robił.Bylam jakiś czas temu w szpitalu dwa dni i wiem jak się mną zajmował.A jak byłam kilka razy u niego w szpitalu na wizycie to nie wziął ani złotówki .
madagos
Hej dziewczyny! Ja i moj NAJLEPSZY przyjaciel pozdrawiamy z upalnego mieszkania!
Ja tez sie bardzo przejelam zarowno mamaginekolog jak i niestety poczytalam te komentarze o stratach i rowniez bardzo sie zdystansowalam. Mysle pozytywnie ale jednak gdzies to tam siedzi.
Co do wagi... Albo +7kg albo +5,5kg w 22 tygodniu. Niestety moja waga swiruje i pierwszy pomiar daje +7 a kolejne +5,5. Nie jest zle Teraz jak sa te upaly to wcale nie chce mi sie jesc. Na sniadanie musli albo platki z mlekiem, potem owoce i woda i obiad kolo 18-19 jak sie ochlodzi.
Dziewczyny, a jak to jest z ta waga po porodzie? Tyle sie mowi, ze sie tyje bardzo po ciazy itp a kurcze, wiekszosc osob jakie znam to pol roku po porodzie wygladaja szczuplej niz przed! I to znacznie!
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom
agunia50002
Haha madagos ja wczoraj do męża identyczne zdjęcie wysłałam tak samo podpisane mój najlepszy przyjaciel Co do wagi w pierwszej ciąży przytyłam 13-14 kg zaraz po cesarce miałam minus 7 kg a po kolejnych dwóch tygodniach nie było już śladu po dodatkowych kg a nie karmiłam .A później mało czasu na jedzenie spacerki i waga sama spada
reklama
Podziel się: