reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Tak jak czytałam to na cukrzycowej wegle powinny stanowić nawet do 50%
Ja sobie rozpisalam na 6 posiłków. U mnie najgorzej że słodyczami.... eh
Ale muszę się ogarnąć bo przez ostatnie kilka dni jadłam sporo i kalorycznie i waga automatycznie w górę :/ a już i tak wyglądam okropnie i bardzo ciężko się czuję....

Asia sama niewiem czemu... jakiś paskudny dzień miałam. Wszystkie jakieś smutki mi się przypominały ;)

hchy43r8h8l5x99d.png
Dlatego chcę do tego dietetyka, bo wszędzie jest napisane co innego i już nie wiem ile czego powinnam jeść... a cukier niestety uzależnia, 3 dni odwyku i już będzie lepiej :)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się zastanawiam nad wizytą u doabetologa właśnie ale kurczę wszystko prywatnie.... niedługo to cała pensję wydam na lekarzy leki i badania ;/

hchy43r8h8l5x99d.png

No niestety dziewczyny ciaza kosztuje. Ale co tam pieniadze jak pozniej tyle szczescia ☺ my dzis na 10.30 idziemy na pierwszy bilans zobacze ile maly wazy ostatni raz warzyli go tydz temu rowno bede miala porownanie ☺

Mam nadzieje ze u @Zuza87 wszystko ok z ciaza i tesciowa bo tak milczy ze az strach. Mi dzis po porannym wazeniu zostalo 3 kg zgubic do wagi co ruszalam w ciazy ale brzuch nadal mam slabo spada.

Milego dnia ☺

Asia jak Ci fajnie że możesz tulic synka... co to jest 3 kg. Kiedy będziesz wychodzić na spacery z małym?
Zuza pisała że nie będzie miała Internetu przez jakiś czas. Mam nadzieję że wszystko ok u niej...
Nie mam pomysłu na obiad. Za godzinę mąż wstanie a ja nic nie mam.

No niestety dziewczyny ciaza kosztuje. Ale co tam pieniadze jak pozniej tyle szczescia [emoji5] my dzis na 10.30 idziemy na pierwszy bilans zobacze ile maly wazy ostatni raz warzyli go tydz temu rowno bede miala porownanie [emoji5]

Mam nadzieje ze u @Zuza87 wszystko ok z ciaza i tesciowa bo tak milczy ze az strach. Mi dzis po porannym wazeniu zostalo 3 kg zgubic do wagi co ruszalam w ciazy ale brzuch nadal mam slabo spada.

Milego dnia [emoji5]
Kochana potrzeba ze 3 miesiące żeby wszystko się obkurczylo. Pięknie Ci waga spada ;) dawaj foto :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Dajcie choxz z miesiac odczekac wrzuce wtedy fote haha ☺ na spacer juz bym poszla ale zimno czekam cieplejszego dnia mysle ze w tym tyg. Maly wrocil juz do swojej wagi urodzeniowej wiec wszystko ok.

Jak mija Wam dzien? I ja wkoncu robie obiad ☺

Asia, marzę, żeby ze mnie tak zeszła waga po porodzie :D

Ja się dzisiaj coś średnio czuję, spać mi się chce. Brzuch już mi mocno ciąży, a to dopiero 28 tydzień, strach pomyśleć, co będzie dalej.

Chyba się wezmę w końcu za zakupy apteczne dla dziecka i siebie do szpitala, pewnie fortuna na to pójdzie.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

U mnie pogoda mroźna. Jest okropnie ; (

#parampampam A ile już przytylas?
Ja ostatnio sobie za bardzo pozwoliłam :/ od dziś unikam słodkości.... musi się udać na dłuższą metę

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Do góry