reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Hej dziewczynki [emoji6] u nas pogoda w miarę ..
Umówiłam się do gina ale niestety na 11 maja dopiero był wolny termin ...
Martwię się ...
Czy to nie za piękne by było prawdziwe - ciążą w pierwszym cyklu starań i że jest wszystko ok ...
Wy też macie takie obawy ?

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki [emoji6] u nas pogoda w miarę ..
Umówiłam się do gina ale niestety na 11 maja dopiero był wolny termin ...
Martwię się ...
Czy to nie za piękne by było prawdziwe - ciążą w pierwszym cyklu starań i że jest wszystko ok ...
Wy też macie takie obawy ?

Ja jeszcze nie w ciąży, już jestem kłębkiem obaw, to co będzie jak zobaczę 2 kreski[emoji16] Szybko zleci do wizyty, to niecały tydzień. Trzymamy kciuki!

Marta wszystkie się martwimy o nasze dzidziusie każda matka już tak ma... Nie wkręcaj sobie złych rzeczy i ciesz się tym że tak szybko się udało. Wiesz ja walczyłam o dziecko 3 lata i nie życzę tego nikomu. Miałam już obsesje na punkcie ciąży. Udało się gdy już się poddałam...

Ja nie miałam parcia aż takiego bo myślałam że zanim się uda to akurat sobie ułoże w głowie ... Za to mąż od razu wiedział że się uda [emoji6]

Marta wszystkie się martwimy o nasze dzidziusie każda matka już tak ma... Nie wkręcaj sobie złych rzeczy i ciesz się tym że tak szybko się udało. Wiesz ja walczyłam o dziecko 3 lata i nie życzę tego nikomu. Miałam już obsesje na punkcie ciąży. Udało się gdy już się poddałam...
Oj dobrze Cię rozumiem bo u mnie się udało dopiero po 4 latach. Nigdy tego nie zapomnę, co chwilę wizyty u lekarza, leki i ta nadzieja a raczej to bolesne rozczarowanie jak przychodził @.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Kamkaz dla mnie każdy okres to kolejny dołek. Potrafiłam przeplakac te dni i całkowicie zamknąć się w sobie. Nawet dążyłam do tego aby mąż mnie zostawił bo on też pragnął dziecka i chciałam aby znalazł kobietę która spełni jego marzenie... odsunelam od siebie wszystkich znajomych którzy mają dzieci i w pewnym momencie zostałam sama... długa historia... jak już się udało to poronilam i to już mnie dobilo... poddalam sie a teraz cieszę się kopniakami synka w brzuchu...

Kamkaz dla mnie każdy okres to kolejny dołek. Potrafiłam przeplakac te dni i całkowicie zamknąć się w sobie. Nawet dążyłam do tego aby mąż mnie zostawił bo on też pragnął dziecka i chciałam aby znalazł kobietę która spełni jego marzenie... odsunelam od siebie wszystkich znajomych którzy mają dzieci i w pewnym momencie zostałam sama... długa historia... jak już się udało to poronilam i to już mnie dobilo... poddalam sie a teraz cieszę się kopniakami synka w brzuchu...
Zobaczysz jaka będzie radość jak synuś się już urodzi i będziesz go tuliła w ramionach. Radość nie do opisania słowami. Ja po stracie córki w 20 tc myslałam, że mój limit został już wyczerpany. A teraz mam kochanego synusia. Widocznie moja córcia chciała mieć braciszka tu na ziemi.
Twój aniołek troszczy się i dba, aby braciszkowi w Twoim brzuszku było dobrze i aby urodził się zdrowy.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Inka to psychicznie slabo sobie z tym radzilas, nie dziwie sie wcale bo mam w swoim gronie znajomych, którzy dlugo sie starali badz dalej staraja i coz.. kolorowo nie jest.
Jedna poronila z 3 razy, teraz nie moze zajsc, jest psychicznym wrakiem i rowniez sie od wszystkich odciela. :(

Cos nam Zuza malo pisze. Asia to wiadomo, zajeta slodkim guganiem i zmienianiem pieluch.

Ja we wtorek mam wizyte, ale zanim ona to musze w poniedzialek wymeczyc wypicie glukozy. Bleeeeh.

reklama
Fuj glukoza ;) ja dziś byłam na badaniu tsh Ale wyniki dopiero w poniedziałek

hchy43r8h8l5x99d.png

Do góry