reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

Ja mam 89.5kg, od poczatku przytylam 1.5kg mysle, ze jeszcze z 6kg mi przybedzie.
Jak bylam nastolatka to wazylam 60kg. :(

No ciekawe z Asia, moze sie juz polozyla?

reklama
Dziewczyny super wagi i piękne malutkie przyrosty w ciąży [emoji50][emoji50][emoji50] ja chyba mam plus 1kg od ostatniej wizyty ale zobaczymy czy nie więcej... wszystko się wyjaśni wieczorem... A tak ogólnie od kilku dni zaprzestalam pochłaniania słodkości i zupełnie lepiej się czuję [emoji5]

hchy43r8h8l5x99d.png

Dziewczyny ja też jabłko. Wielki brzuch zawsze i nie mogę go ukryć.. całe życie tłusta i przez to zdolowana... dziwne że nie potrafię zrzucić kg bo wszystkie życiowe cele jakie obrałam to zrealizowalam.
Ciekawe co z Asia.

To tak jak ja... W sumie niewiem kiedy i jakim cudem przytylam praktycznie drugie tyle... Masakra... Ale wydaje mi się, ze wazac jakieś 68 kg stwierdziłam że jestem gruba i czas na dietę... oczywiście to były jedna po drugiej diety cud A potem efekty jo-jo i coraz więcej kilogramów... no a potem jak żołądek się rozciągnąć to już poleciało. ... :/

hchy43r8h8l5x99d.png

Mimi brawo ty. To dzisiaj wizytujesz?

Ja nawet wazac te 60 kg nie bylam z siebie zadowolona, chora glowa.. Teraz ile bym dala by wazyc nawet 75kg. Niestety trace nadzieje, ze cos sie zmieni, no chyba ze zmadrzeje mi glowa i przejde jakas wewnetrzna, duchowa przemiane. :D

To tak jak ja, zawsze uważałam, że jestem za gruba. Jak ważyłam 110, to chciałam chociaż 90, ale teraz i tak źle. Chociaż ja nie mam strasznych problemów z samoakceptacją, najgorsze to są wyjścia, zawsze mi się wydaje, ze wyglądam źle.No cóż, wszystko siedzi w głowie....

Mimi brawo ty. To dzisiaj wizytujesz?

Ja nawet wazac te 60 kg nie bylam z siebie zadowolona, chora glowa.. Teraz ile bym dala by wazyc nawet 75kg. Niestety trace nadzieje, ze cos sie zmieni, no chyba ze zmadrzeje mi glowa i przejde jakas wewnetrzna, duchowa przemiane. :D
Tak. Jadę na 18. Mam nadzieję ze nie będę tam długo czekała

Trzymajcie kciuki [emoji4] [emoji256]

hchy43r8h8l5x99d.png

Kattaya ja tez problemow wielkich nie mam, histeryzuje przed lustrem, ze we wszystkim wygladam zle ale jak sie zdarzy kupić fajny fatałaszek i dobrze wygladac to nawet jestem z siebie zadowolona i czuje sie pieknie. :)

Mimi trzymamy!!

reklama
Do góry