reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Nie wiem czy mogę i czy powinnam ale na fb jest grupa sprzedazowa gdzie pani sprzedaje świetne ciuchy w duzych rozmiarach oczywiście nowe ...
Swego czasu często tam kupowałam teraz już zadko ale polecam [emoji6]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
A mogłabyś napisać mi co to za grupa? Może być na priv... Dziękuję[emoji1]

Mimi jak po wizycie? Czytam Was na bieżąco i czekam na wieści od Ciebie

Asia a ja już liczyłam na to, że tulisz maleństwo już w ramionach... Trzymam mocno za Was kciuki i śmiało możesz się rozpakować[emoji3]

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Uff ja już po....
W domu byłam o 22!
Uspokoilam się, bo zobaczyłam piękne maleństwo z bijacym serduszkiem machajace łapkami i wywijajace nóżkami ❤
Wszystko w porządku tylko Pani dr wspomniała o przodujacym lozysku :/

Na genetyczne muszę zapisać się gdzieś indziej bo ona nie robi. U nas w mieście znam tylko jednego gina, który wykonuje takie usg. Niewiem jak przeżyje wizytę u faceta :D

Uff ja już po....
W domu byłam o 22!
Uspokoilam się, bo zobaczyłam piękne maleństwo z bijacym serduszkiem machajace łapkami i wywijajace nóżkami [emoji173]
Wszystko w porządku tylko Pani dr wspomniała o przodujacym lozysku :/

Na genetyczne muszę zapisać się gdzieś indziej bo ona nie robi. U nas w mieście znam tylko jednego gina, który wykonuje takie usg. Niewiem jak przeżyje wizytę u faceta :D
Mi całą poprzednia ciążę i CC robil facet. Ciężko mi było teraz do kobiety iść [emoji3][emoji3][emoji23]

m3sx3e3k3kg0z09h.png

Dziewczyny, wciąż Was czytam i mam nadzieję, że nie macie nic przeciwko :-) chyba dzięki temu sama się oswajam z pomysłem :) trzymam kciuki za Was wszystkie, na bardzo fajną grupę trafiłam.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzisiaj pogoda znowu badziewna

Idę do fryzjera na 12 to może humor mi się po tym poprawi.

Mimi martwiłaś mnie. Już myślałam że coś się złego stało bo nie pisałaś. Bardzo późno trafiłaś do gabinetu.

Mimi :) Na tym etapie łożysko jeszcze może się podnieść.
Będziesz robiła to genetyczne między 11 a 13 tygodniem?
Mam nadzieję.... genetyczne robię. Właśnie się zapisałam na 13 maja :)

Dzisiaj pogoda znowu badziewna

Idę do fryzjera na 12 to może humor mi się po tym poprawi.

Mimi martwiłaś mnie. Już myślałam że coś się złego stało bo nie pisałaś. Bardzo późno trafiłaś do gabinetu.

Daj spokój masakra z tymi wizytami :/ Jak za komuny

reklama
Do góry