reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Załączniki

• Iga Nadalki.jpg
    Iga Nadalki.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 85
reklama
gratuluję nowonarodzonych dzidziusiów! :)
podczytuje was od dłużeszgo czasu, ale jakoś nie miałam okazji nic napisać. jestem w trzecim miesiącu, właściwie już prawie 4 :) schudłam 7 kg, co mnie baaardzo cieszy bo jestem "wielorybem":) jak patrzę na Wasze zdjęcia, to nie wiem co robicie na tym wątku? :) w nd mam usg, gdzie będziemy badać przezierność. ale mam do Was pytanie: kiedy zaczęły Wam rosnąć brzuszki? wiem,że już o tym pisałyście, ale chodzi mi konkretnie o osoby podobnej postury, jeśli takie są - wzrost 165 cm, waga duuuża,ale już nie trzycyfrowa od 2 kilogramów ;) bo ja zaczynam widzieć już jakieś zmiany,a szczególnie po spodniach popołudniu...ledwo je zapinam, oczywiście brzuszek nie robi się póki co okrągły jak w ciąży - jeśli w ogóle się taki zrobi...

gratuluję nowonarodzonych dzidziusiów! :)
podczytuje was od dłużeszgo czasu, ale jakoś nie miałam okazji nic napisać. jestem w trzecim miesiącu, właściwie już prawie 4 :) schudłam 7 kg, co mnie baaardzo cieszy bo jestem "wielorybem":) jak patrzę na Wasze zdjęcia, to nie wiem co robicie na tym wątku? :) w nd mam usg, gdzie będziemy badać przezierność. ale mam do Was pytanie: kiedy zaczęły Wam rosnąć brzuszki? wiem,że już o tym pisałyście, ale chodzi mi konkretnie o osoby podobnej postury, jeśli takie są - wzrost 165 cm, waga duuuża,ale już nie trzycyfrowa od 2 kilogramów ;) bo ja zaczynam widzieć już jakieś zmiany,a szczególnie po spodniach popołudniu...ledwo je zapinam, oczywiście brzuszek nie robi się póki co okrągły jak w ciąży - jeśli w ogóle się taki zrobi...

Ja w tej chwili mam 97 kg, zaczęłam z wagą 88 kg, więc to już jest otyłość;) Mi brzuszek zaczął rosnąc ok. 4 miesiąca:)
Marta, a może jakiś suwaczek wstawisz?? Nie wiem dlaczego, ale ja lubię suwaczki i posty, które mają suwaczki, tak jakoś weselej jest jak jest kolorowo:D

nadalka igusia jest prześliczna,zakochalam sie :rofl2: a jakie ma fajne włoski:-D

ainhoa mamuśko:-D co tam slychac, bylam w poniedzialoek u gina, wszystko ok, slyszalam serduszko:-D

21 i 23 lipca mam wesele a 23 ide do gina i bede miala usg:-D

a ty jaktam jak sie czujesz ?? jaktam zuzieńka?

moze znowu ktoś powrzuca zdj brzusiów:rofl2:

ainhoa na jedej ze stron laska pisala --

sprzedam zestaw dla dziewczynki - niektóre rzeczy nowe takich firm jak H&M, Coccdrillo, disney, cubus, in extenso itp.
W danej wyprawce są również: śpiworek - nie używany 0-6 msc kupiony w smyku, kombinezon 56 cm używany okolo 5 razy kupiony w cubusie, rożek z usztywnieniem gryka- kokos kupiony w smyku - używany sporadycznie, zamknięta herbatka laktacyjna firmy hipp, 2 butelki avent, smoczki tommy tippi 0-3 msc- zamknięte opakowanie.
Cena do małej negocjacji.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt - zdjęcia wyślę na maila.
Ilość sztuk rzeczy w zestawie - 54. wychodzi mniej niż 4 zł za sztukę!!!!

Cena 200 zł
adres mail : nalka@vp.pl

choć nie jestem jeszcze idealną forumowiczką wątku bo bez fasolki w brzuchu (jeszcze....) to witam się marta87 :-)

madzialenka1988 fajna informacja jak dla ainhoa - mam nadzieje, ze jak ja będę pod koniec ciąży to też jakieś fajne ogłoszenia się pojawią - poza tym hmm... ja najwcześniej urodzę za 9 miesięcy więc bardzo chętnie od Was coś odkupie :tak::tak:;-):-)

IGA jest prześliczna - gratuluje cudnej córy :-)

Hej madzia;) Myślałam o zdjęciu brzuszka i pewnie zrobię jak przyjedzie mój i pojedziemy na działkę, bo mam nowa bluzkę ciążową i chce, żebyście się tez pośmiały trochę hehe;)

Zuzia dobrze, kopie, przewraca się, rozpycha i często ma czkawkę...;D

Co do ciuszków, w tej chwili nie kupuję już nic w dużych partiach, jedynie przeglądam ciuszki użytkownika allegro jovanczica, bo u niej, mogę sobie wybrać co chcę i zapłacić po paru tygodniach, bo ona co chwilę coś wystawia na licytację, więc jak mi się coś bardzo podoba to licytuje i jak mi się uzbiera kilka ciuszków to płace za jednym razem z jedną przesyłką. Już raz u niej zamawiałam i jestem zadowolona. A ciuchów mam już od groma:] Ja być może sama bym coś tam jeszcze dokupiła, ale mój i moja mama mówią, że już nie mam kupować ciuszków... Komoda jest już zapchana doszczętnie ciuszkami - brakuje mi tylko bielizny w postaci bodziaków i śpioszków:)

marta, chciałabyś chłopca?;> Skąd jesteś??

dzewelajna, ja z Wami wejdę do wc, żeby odczytać wynik testu;p

Ostatnia edycja:
a ja bede odwas odkupywac hahahaha

cośtam jzu mam ,,coś'' szafka mi sie nei zamyka hahaha

musze kupic duza szafe i komode do sypialni bo tam bedzie dzidzia spiochala do pewnego czasu.

a na komodzie bede chciala zrobic sobie przewijak i takie tam podreczne duperele. matko ja mam niedlugo ślub a boje si ejak cholercia:angry:

reklama
Mi brakuje bodziaków z długim rękawem do szpitala i śpioszków na to i oczywiście żadnych akcesorii nie mam, kocyka, łóżeczka, pościeli itd...

Do góry