Ainhoa
Mama Zuzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
gratuluję nowonarodzonych dzidziusiów!
podczytuje was od dłużeszgo czasu, ale jakoś nie miałam okazji nic napisać. jestem w trzecim miesiącu, właściwie już prawie 4 schudłam 7 kg, co mnie baaardzo cieszy bo jestem "wielorybem" jak patrzę na Wasze zdjęcia, to nie wiem co robicie na tym wątku? w nd mam usg, gdzie będziemy badać przezierność. ale mam do Was pytanie: kiedy zaczęły Wam rosnąć brzuszki? wiem,że już o tym pisałyście, ale chodzi mi konkretnie o osoby podobnej postury, jeśli takie są - wzrost 165 cm, waga duuuża,ale już nie trzycyfrowa od 2 kilogramów bo ja zaczynam widzieć już jakieś zmiany,a szczególnie po spodniach popołudniu...ledwo je zapinam, oczywiście brzuszek nie robi się póki co okrągły jak w ciąży - jeśli w ogóle się taki zrobi...