reklama
wikasik
Jestesmy w komplecie :)
Oby sie zbyt dlugo nie meczyla...
Ale jakby bie bylo, jeszcze trszke i pojawi sie kolejne dzieciatko na swiecie
A czasrzeczywiscie leci piorunem! Juz ponad miesiac, sama nie wiem kiedy to przelecialo. Moj maluszek pomalutku zaczyna sie usmiechac. We wtorek pierwszy raz rozdziawil bezzebna buzke na moj widok. Poki co dozuje matce usmiechy raz dziennie, ale licze, ze sie rozkreci
Ja wracam do przeciazowej formy, zaczelam szybciej chodzic na spacerach i wydluzylam dystans. W tym tyg sie nie wazylam, ale waga poszla zamist w dol to 1-2kg do gory. W sumie wiem dlaczego - ciezko na pocztku z organizacja, brakowalo czasu na wszystko, jedzenie tez, wiec jak sie trafila okazja to jadlam na zapas, bo nie bylo wiadomo, kiedy sie znowu uda teraz zaczynam troszke bardziej swoj czas kontrolowac i biore sie za kontrole jedzenia. Na poczatek mu zrzucic te pare kg i dosc do wagi przedciazowej, potem kolene pare i juz na zawsze pozegnac 3 cyfry!
Ale jakby bie bylo, jeszcze trszke i pojawi sie kolejne dzieciatko na swiecie
A czasrzeczywiscie leci piorunem! Juz ponad miesiac, sama nie wiem kiedy to przelecialo. Moj maluszek pomalutku zaczyna sie usmiechac. We wtorek pierwszy raz rozdziawil bezzebna buzke na moj widok. Poki co dozuje matce usmiechy raz dziennie, ale licze, ze sie rozkreci
Ja wracam do przeciazowej formy, zaczelam szybciej chodzic na spacerach i wydluzylam dystans. W tym tyg sie nie wazylam, ale waga poszla zamist w dol to 1-2kg do gory. W sumie wiem dlaczego - ciezko na pocztku z organizacja, brakowalo czasu na wszystko, jedzenie tez, wiec jak sie trafila okazja to jadlam na zapas, bo nie bylo wiadomo, kiedy sie znowu uda teraz zaczynam troszke bardziej swoj czas kontrolowac i biore sie za kontrole jedzenia. Na poczatek mu zrzucic te pare kg i dosc do wagi przedciazowej, potem kolene pare i juz na zawsze pozegnac 3 cyfry!
weronkazzz
tulęTolę
wikasik super, tak trzymaj! ja bardzo sie juz nie moge doczekac kiedy bede mogla juz spacerowac normalnie, a nie jak kombatantka-emerytka
wikasik
Dobrze, ze nie wywoluja, jesli nie trzeba i pozwalaja czekac az porod sam sie zacznie i oby sie zaczal i ominela ja atracja wywolywania!
dzewelajna
Fanka BB :)
Nadalka - trzymaj się, już niedługo będzie po wszystkim - a może już jest ..... i tulisz w ramionach to cudne dziecię :-):-)
dzewelajna
Fanka BB :)
no - ja dzisiaj wieczorem zaczynam robić testy owulacyjne. Według mnie powinnam mieć owulacje w niedziele ale co jak będzie wcześniej ???? lepiej się wcześniej kontrolować :-) nie mogę się doczekać ... a mój K. to lepiej nie mówić po 3 tyg. postu chyba mnie zje ;-)
wikasik
Nie ma zadnych wiesci?
reklama
weronkazzz
tulęTolę
właśnie? halo?
Podziel się: