reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Ostatnia edycja:
reklama
no to nadalka - gorące gratulacje i klepię po ramieniu, że dałaś radę i przytulam z całej siły. Przekazuje trochę swojej dzisiejszej energii, żebyś szybko wróciła do siebie.

Nadalka, gratuluje jeszcze raz!!:-D
ja bylam dzis na usg, mała lezy nadal pupcia w dół.. w poniedziałek szpital, we wtorek cc.. nie moge uwierzyc ze to juz:eek:

Dlatego cc, że nie zeszła główką w dół?? Ja tez nie zeszłam i mamę kroili hehe:D

Jak po burzy?? Boję się czasem czy Zuzia nie wystraszy się burzy;p

Gratulacje dla Nadalki ;)

też już bym chciała móc wycałować te małe Jasiowe stópki i rączki :p

a u nas burzy nie było chyba...bynajmniej ja o tym nic nie wiem :D, choć dziś jakoś tak pochmurnie i deszczowo na dworze.

Dlatego cc, że nie zeszła główką w dół?? Ja tez nie zeszłam i mamę kroili hehe:D

Jak po burzy?? Boję się czasem czy Zuzia nie wystraszy się burzy;p
tak dlatego:) te niektóre dzieci juz od samego porzątku uparte i na swoim postawią no:rofl2:u mnie burzy nie było..mi się wydaje że dzieciaczki sie nie boja w brzuszkach do czasu az my sie nie boimy. Jak u mnie wiercili to mała zaczeła skakac, a jak połozyłam reke na brzuchu i do niej pogadałam to sie uspokoiła:)

reklama
Gratulacje dla nadalki!Spokojnie, wenflon w glowce to nic strasznego, po prostu najlatwiej sie wkluc w zylki na glowce. Jest dobrze, a bedzie jeszcze lepiej. Fajna dziewczynka z Igusi!
Emnaai, Ty nastepna? To niezly wysyp sie kroi. Uparciucha masz.;-)

Do góry