Cześć. Jestem z Lutówek 2017, czyli już urodziłam. Szkoda, że tak późno was znalazłam, podczytuję od jakiegoś czasu ale tak wahałam się czy się odezwać bo wy wszystkie w w ciąży a ja już więcej dzieci nie planuję. No, ale przynajmniej wam pokibicuję
reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ☺ witam lutowke ☺ pochwal sie jak ciaza Ci mijala itd.
Blair to mamy ta sama wage wazne ze lekarz Ci podpasowal i nie dogryzal.
Co do karty ciazy mi dopiero zalozyli ja w 16tyg bo do 12 moja gin nie zaklada bo jest duzo poronien i dopiero po prenatalnych zalozyla.
Cos bylo widac juz na usg?
Milego dnia dziewczynki ☺
Blair to mamy ta sama wage wazne ze lekarz Ci podpasowal i nie dogryzal.
Co do karty ciazy mi dopiero zalozyli ja w 16tyg bo do 12 moja gin nie zaklada bo jest duzo poronien i dopiero po prenatalnych zalozyla.
Cos bylo widac juz na usg?
Milego dnia dziewczynki ☺
Zaczęłam się starać z waga 110kg, niestety przez dwa lata w ciążę nie zaszłam. Miałam długie, bezowulacyjne cykle i cukrzycę. Moja ginka w sumie cały czas zalecała schudnąć, ale nie było to jakieś nieprzyjemne z jej strony, raczej była troskliwa. W końcu wzięłam się za siebie, bo już nie jestem najmłodsza i bałam się, że nie zdążę do czterdziestki. Schudłam w 8 miesięcy do 85 kg i wtedy się udało. Ciąże zakończyłam na 90 kg, po porodzie 80 kg, ale już zaczęłam tyć
O ciąży to by długo opowiadać. Cały czas dieta cukrzycowa, później insulina, miałam też przedwczesne skurcze. Ominęły mnie problemy z ciśnieniem. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło
O ciąży to by długo opowiadać. Cały czas dieta cukrzycowa, później insulina, miałam też przedwczesne skurcze. Ominęły mnie problemy z ciśnieniem. Na szczęście wszystko dobrze się skończyło
asia333podlasie
Super ☺ najwazniejsze ze sie udalo ☺ a co urodzilas? I jaka wage mial dzidzius i jak rodzilas sn czy cc?
Mimi2330
Super!!!! Też bym chciała tak schudnąćZaczęłam się starać z waga 110kg, niestety przez dwa lata w ciążę nie zaszłam. Miałam długie, bezowulacyjne cykle i cukrzycę. Moja ginka w sumie cały czas zalecała schudnąć, ale nie było to jakieś nieprzyjemne z jej strony, raczej była troskliwa. W końcu wzięłam się za siebie, bo już nie jestem najmłodsza i bałam się, że nie zdążę do czterdziestki. Schudłam w 8 miesięcy do 85 kg i wtedy się udało. Ciąże zakończyłam na 90 kg, po porodzie 80 kg, ale już zaczęłam tyć
Urodziłam córeczkę, waga 3008g, miałam cc, ale bałam się rodzić naturalnie, miałam długą przerwę, starsza córka ma 18 lat.
Mimi schudnąć nie było tak trudno, gorzej utrzymać wagę. Dopóki byłam w ciąży to łatwiej mi było się trzymać, bo musiałam uważać na cukier nie tylko dla siebie, ale i dziecka, a teraz ciągle bym coś jadła
Mimi schudnąć nie było tak trudno, gorzej utrzymać wagę. Dopóki byłam w ciąży to łatwiej mi było się trzymać, bo musiałam uważać na cukier nie tylko dla siebie, ale i dziecka, a teraz ciągle bym coś jadła
reklama
asia333podlasie
A cc mialas zalecone czy sama je zalatwialas? Skad jeates?
Podziel się: