reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ekstra wozek i fajne ma kolorki. :)
Co do tesciowej trzeba byc dobrej mysli i oby do przodu!!

Moj maz dzis zrobil zapas mojej ciazowej zachcianki. Starczy na pare dni.

1492618751-aaaaaa.jpeg

Zuza no to super okazja. Wiesz ja dałam 700 za używany. Podaba mi się mój tez bo jest wielki i będzie pasował do mnie i męża tylko jak ja go będę wnosić po schodach...

Wcinam lody jak szalona. 2-3 dziennie. Smieszne, bo normalnie nigdy nie bylam taka fanka lodow, a do 4 miesiaca ciazy mnie od nich odrzucalo.
A wy macie jakies zachcianki?

Paulina tak się nie robi!!!Tak kusić nie wolno:p
Inka Twój też jest fajny!Na które piętro musisz wnosić?
Asiu,tak,nastrój dobry bo wierzę że z teściową będzie dobrze:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zawsze lubiłam lody [emoji14]
Póki co zachcianek nie mam ale to pewnie dlatego że się nie ograniczam.... A powinnam ...

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Ja zachcianek jakos nie mam ale lody ostatnio tez czesto jem. Ja ostatnio przez 2 tyg pol kg do przodu w sumie 11kg do przodu.
U mnie z wazeniem lepiej bo taka fajna recepcjonistka wazy nie gin i jakos ona mnie nie stresuje.
Fajnie ze mamy siebie ☺ jest komu sie pozalic ☺

Do góry