reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Zuza trzymaj sie cieplo wiem ze tesciowa jest Ci blizsza niz mama wiec na pewno jest Ci bardzo ciezko.

Ja dzis na 13.20 na wizyte dziewczyny trzymajcie kciuki zeby do domu wrocic a nie znow na ip ☺

U mnie póki co nocki bezproblemowe. Śpię w tym rogalu i jest ok. Na siku nie wstaje. Chyba jeszcze za wcześnie ;)

Wczoraj mieliśmy gości. Prosili na wesele. No i znów pojadlam ciasta.... A tak się trzymałam cały dzień. Uh
Dziś mam plan, ze nie zjem nic słodkiego :D kurczę bo za tydzień wizyta A waga poszła.... w górę :/

Witam. Od rana lenie się i przesiaduję na Internecie. Mąż w pracy. Wczoraj wieczorem musli zalałam mlekiem i rano czekało na mnie pyszne śniadanko. Chyba częściej będę to wcinać. Obecnie mam z biedronki ale najlepsze jest z Lidla. Pakowane po kg. W piątek idę do ginka. Kurczę jak kolejny miesiąc szybko minął...
Dziewczyny mam pytanie. Macie może sutki z taką łuszczącą się skórą? Smaruję kremem ale to tylko pomaga na chwilę...

Ja miałam takie przez chwilę. Aż się przestraszylam. Ale jakimś nawilżający wzięłam i pomogło. Póki co spokój....

hchy43r8h8l5x99d.png

nie wycieka mi siara i przyznam się że zaczynam się martwić bo chcę karmić piersią. sutki mam wrażliwe ale piersi to już mnie nie bolą ...

reklama
Dziewczyny a pamiętacie kiedy zaczął rosnąć Wam brzuch?
Mi z synem około 13 tygodnia A teraz wydaje mi się ze już mam sporo większy

Do góry