reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Witam nowa Mamę:) Milo Cię poznać!
Asia gratuluję dobrego ciśnienia!Ładną wagę ma Wasz synuś:)
Mimi ja od początku ciąży zmagam się z przesuszoną skórą.Każdy krem/balsam pomaga na chwilę:/
Inka fajny ten przewijak:)
Ja dziś po wizycie u teściowej jestem dobrej myśli:) Zrobiła kilka kroków z pomocą,sama siada,je prawie samodzielnie,pomoglam jej tylko z jogurtem.Denerwuje się cewnikiem i pampersem.No i wkurza się tym,że nie może mówić ale myślę że przez to że jest uparta szybciej będzie wracała do siebie.Prawą rękę ma słabą ale nie bezwładną więc jest naprawdę nieźle.
A jak wróciliśmy to przyjechał kurier i przywiózł nasz wózek:) Początkowo chcieliśmy inny ale ten udało nam się okazyjnie kupić:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza super ze z tesciowa lepiej.
Super spacerowka i ladny kolor ☺ a ile zaplaciliscie?
No ja tez ciesze sie z tej wagi bo czuje juz sie bezpieczniej ☺

Kamkaz dziękuję za wsparcie

Asia cieszę się razem z Tobą

Zuza piękny wózek. No to jeden z ważniejszych zakupów za Tobą.

Byłam taka głodna aż zrobiłam makaron z sosem pomidorowym. Nie smakowało. Już sama nie wiem co jeść. Kurczę znowu stresuje się wagą u ginka. Zawsze mi wstyd jak wchodzę na jego oczach na wagę. .. wiem wiem miało nie być marudzenia... no ale ... przybył mi według mojej kg.

Zuza wózek jest superowy!!!!

Inka to mało... to żaden wstyd :)
Ja się boję że jak wejdę A tam będzie ze 3 kilosy na przód to się załamie.

reklama
Do góry