reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Az mam wyrzuty sumienia bo ja wszystko jem i kiedy chcem moze trzeba to zmienic mialam plany na zmiany przy karmieniu.
asia333podlasie
Teraz niczego nie unikam a od 3 tyg nic mi nie przybylo temu pewnie nie biore do glowy jakbym pewnie duzo tyla tez bym sie pilnowala
Zuza87
Mimi to dobrych snów
Inka1985 dla mnie te butelki trochę za drogie i jeszcze jakby nie podpasowały maleństwu to bym się ugryzła
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Inka1985 dla mnie te butelki trochę za drogie i jeszcze jakby nie podpasowały maleństwu to bym się ugryzła
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
asia333podlasie
Witam dziewczynki ☺
U mnie dzis znow slonacznie wiec cos bede dzialac w domu ☺ wprawdzie mialam nic na swieta nie robic ale meczy jak cos nie sprzatniete.
Dziewczyny jakie plany na swieta?
Ja dzis zaczynam 35tydz ☺
Milego dnia sloneczka ☺
U mnie dzis znow slonacznie wiec cos bede dzialac w domu ☺ wprawdzie mialam nic na swieta nie robic ale meczy jak cos nie sprzatniete.
Dziewczyny jakie plany na swieta?
Ja dzis zaczynam 35tydz ☺
Milego dnia sloneczka ☺
reklama
Mimi2330
Hej hej!
Ja sprzatalam łącznie z myciem okien przed urodzinami syna w marcu więc teraz sobie daruję. Jedynie takie codzienne sprzątanie.
Asia zazdraszczam ze już praktycznie finiszujesz
U mnie słonecznie więc zapowiada się miły dzień. Ale póki co na 9.30 z synem do dentysty
Ja sprzatalam łącznie z myciem okien przed urodzinami syna w marcu więc teraz sobie daruję. Jedynie takie codzienne sprzątanie.
Asia zazdraszczam ze już praktycznie finiszujesz
U mnie słonecznie więc zapowiada się miły dzień. Ale póki co na 9.30 z synem do dentysty
Podziel się: