asia333podlasie
Fanka BB :)
A jak pracowalas to jak dostawalas wyplate na konto jak tak to ma nr konta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć dziewczyny, no i zaraz koniec weekendu. Mam nadzieje, ze milo spedzilyscie ten czas.
My wlasnie wrocilismy z obiadu z rodzicami. Jadlam przepyszne pieczone jablko, na waniliowym budyniu z galka smietankowych lodow. Pychota!! Normalnie sie okociłam, zawsze jak dobrze pojem to humor na plus
Teraz bede lezec.
Ja mam zakupowy niedosyt, czekam az z Zusu kasa wplynie i ide dalej na lowy. Kurde wy z zusu kase dostajecie na konto czy przekazem pocztowym?
Ja macierzyński za córkę 8 tyg dostawałam przekazem pocztowym i za każdy przekaż pobierali 15 zl. To samo z chorobowym. Jak tylko poszłam na zwolniebie w ciąży z Piotrkiem to poszlam do zusu i wypelnilam wniosek i przelewali na konto. Ale u mnie było inaczej bo moj zaklad nie zatrudniał 20 osób czyli wszystko szło bezpośrednio ze zusu i nigdy nie było tak, jak być powinny. Bo u mnie było za każde zwolnienie. Ja miałam często wizyty więc z reguły zwolnienia byly co 14 dni i po kazdym zwolnieniu wyplacali mi kasę. Czasem było to 4 dni po zakończeniu zwolnienia a czasen zdecydowanie dłużej więc nigdy nie wiedziałam kiedy przelew przyjdzieU mnie ksiegowa sumienna, szybko dostarcza papiery. No ciekawe, powinnam juz dostac 6 kwietnia moze w tym tygodniu dostane ale zastanawiam sie jsk bo ksiegowa nie pytala mnie o nr konta..
Asia cisnienie sie unormowalo, juz te rozkurczowe max 87 nie wiecej a bylo nawet 100. I jakos lepiej sie czuje, wysypiam sie.
My mamy z lovi butelki i jestesmy zadowoleni.Inka1985 to zazdroszczę,że masz już wszystko! Nas jeszcze czeka sporo wydatków m.in.wózek,fotelik,materac do łóżeczka,mam niewiele ubranek itp...
Paulina ja już mam powiadomienia.Kurczę ciekawe dlaczego u Ciebie nie działa...
Dziewczyny co myślicie o butelkach Lovi?Do tej pory byłam zdecydowana na Tommee Tippee a dziś w sklepie przystanęłam przy Lovi,wzięliśmy nawet smoczki tej firmy i cały czas myślę o butelkach...
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom