reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Cześć dziewczyny, no i zaraz koniec weekendu. Mam nadzieje, ze milo spedzilyscie ten czas.

My wlasnie wrocilismy z obiadu z rodzicami. Jadlam przepyszne pieczone jablko, na waniliowym budyniu z galka smietankowych lodow. Pychota!! Normalnie sie okociłam, zawsze jak dobrze pojem to humor na plus :D
Teraz bede lezec.

Ja mam zakupowy niedosyt, czekam az z Zusu kasa wplynie i ide dalej na lowy. Kurde wy z zusu kase dostajecie na konto czy przekazem pocztowym?

U mnie ksiegowa sumienna, szybko dostarcza papiery. No ciekawe, powinnam juz dostac 6 kwietnia moze w tym tygodniu dostane ale zastanawiam sie jsk bo ksiegowa nie pytala mnie o nr konta..

Asia cisnienie sie unormowalo, juz te rozkurczowe max 87 nie wiecej a bylo nawet 100. I jakos lepiej sie czuje, wysypiam sie.
Ja macierzyński za córkę 8 tyg dostawałam przekazem pocztowym i za każdy przekaż pobierali 15 zl. To samo z chorobowym. Jak tylko poszłam na zwolniebie w ciąży z Piotrkiem to poszlam do zusu i wypelnilam wniosek i przelewali na konto. Ale u mnie było inaczej bo moj zaklad nie zatrudniał 20 osób czyli wszystko szło bezpośrednio ze zusu i nigdy nie było tak, jak być powinny. Bo u mnie było za każde zwolnienie. Ja miałam często wizyty więc z reguły zwolnienia byly co 14 dni i po kazdym zwolnieniu wyplacali mi kasę. Czasem było to 4 dni po zakończeniu zwolnienia a czasen zdecydowanie dłużej więc nigdy nie wiedziałam kiedy przelew przyjdzie

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Inka1985 to zazdroszczę,że masz już wszystko!:) Nas jeszcze czeka sporo wydatków m.in.wózek,fotelik,materac do łóżeczka,mam niewiele ubranek itp...
Paulina ja już mam powiadomienia.Kurczę ciekawe dlaczego u Ciebie nie działa...
Dziewczyny co myślicie o butelkach Lovi?Do tej pory byłam zdecydowana na Tommee Tippee a dziś w sklepie przystanęłam przy Lovi,wzięliśmy nawet smoczki tej firmy i cały czas myślę o butelkach...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Inka1985 to zazdroszczę,że masz już wszystko!:) Nas jeszcze czeka sporo wydatków m.in.wózek,fotelik,materac do łóżeczka,mam niewiele ubranek itp...
Paulina ja już mam powiadomienia.Kurczę ciekawe dlaczego u Ciebie nie działa...
Dziewczyny co myślicie o butelkach Lovi?Do tej pory byłam zdecydowana na Tommee Tippee a dziś w sklepie przystanęłam przy Lovi,wzięliśmy nawet smoczki tej firmy i cały czas myślę o butelkach...

My mamy z lovi butelki i jestesmy zadowoleni.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam tylko Zuza 2 butelki i to jakies mniej znanej formy mam caly czas nadzieje ze mi sie nie przyda ze bede karmic sama ☺

Jak gril wczoraj?
U mnie dzis sloneczko az zyc sie chce ☺

Asia dobra butelka wcześniej czy później na pewno się przyda.
Moim zdaniem najważniejsze żeby smoczek był antykolkowy. My jedna mieliśmy z lovi A jedna Avent. Smoczki też Avent i byłam zadowolona

hchy43r8h8l5x99d.png

Cześć:)
Grill jak grill,zwykle jest udany;) Tyle że byliśmy zmęczeni,ale poza tym.super:)
Dzięki dziewczyny za opinie.Zobaczymy co mąż powie bo Tommee Tippee używaliśny przy Kubie i byliśmy bardzo zadowoleni. I zgadzam się z Mimi,dobra butelka w końcu będzie potrzebna tak czy siak...
U nas dziś też słonecznie ale z samego rana było bardzo zimno.Mój Kuba z klasą bawi się w jakimś małpim gaju więc pewnie się wyszaleje:) Ja muszę go odebrać o 12 więc mam jeszcze trochę czasu.
Strasznieeee się dziś niewyspałam...Ziewam i ziewam...

Zuza może ciśnienie niskie. Ja póki co mam ciągle 100 na 60 i czuję się fatalnie.

Ja mam taką koszulę
20170410_103110.jpg

Załączniki

• 20170410_103110.jpg
    20170410_103110.jpg
    556 KB · Wyświetleń: 231
reklama
Ładna,nie widziałam jej. Ja tak Wam się chwalilam jak to zjadam zawsze serek wiejski na śniadanie i doszłam do momentu że nie moge już na niego patrzeć:(

Do góry