reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Dobrze ze bylas z kims bo po tym badaniu mozna roznie sie czuc. Szkoda ze przez internet nie mozesz sprawdzic.
U mnie rano bylo slone teraz deszcz glupia pogoda.
Wyszorowalam piekarnik nawet szybki rozkrecalam umylam lodowke i szawki w kuchni i dosc na dzis maz w laziece sciany myje ☺
Jednak kondycja juz nie ta ☺
Ja to w pierwszym trymestrze tylko bym spala wszedzie pisali ze w drugim to minie mam koncowke 3 i nic nie minelo ☺ tylko tyle ze staram sie nie spac bo w nocy pozniej ciezko ze snem.

reklama
Wzajemnie u mnoe slonaczko ciekawe jak reszte dnia ☺ na 13.30 mam do szkoly rodzenia ale jakos checi brak jechac dzis o pierwszej pomocy wyklad.
Dziewczyny te co juz rodzily mam pytanie czy jak Wam czop odchodzil to po kawalku czy caly na raz i jaki mial kolor.
Milego dnia ☺

Ja nie widziałam w ogóle tego czopu

hchy43r8h8l5x99d.png

Wejscie szyjki macicy na czas ciazy jest zalepiny czopem sluzowym zeby zadne bakterie itd do dzidzi nie dochodzily przed porodem on odchodzi i wypada ale podobno ma rozne barwy albo z krwia albo bialy albo przezrocxysty mi juz od 2 dni pojawil sie sluz jak w plodne dni temu pytam dziewczyn.

reklama
U mnie też brzydka pogoda. Pewnie na święta tak będzie ;/

Ja dziś ogólnie w miarę. Póki co ustały mi wszelkie objawy. Wizyta dopiero pod koniec miesiąca. Martwię się czy z maluszkiem wszystko ok.

Do góry