reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Witam Was. Siedzę na działce. Piękna pogoda. Uwielbiam wiosnę. Zaraz idę gotować zupę ogórkowa ale mam smaka.
Jutro badam cukier po glukozie. Boję się. ..

Zuza w szkole rodzenia położna poleciła mam butelkę Medela no i taką zakupiłam. Jest droga bo ponad 60 zł ale cieszy się dobrą opinią i na początek jest wskazana bo na przepływ podobny do piersi.
brakuje jeszcze mi kolderki pościeli pampersow i zastanawiam się nad monitorem oddechu... w maju dokupie resztę

reklama
Juz podalam nr konta do Zusu :)

U mnie dzis barszcz ukrainski. I ogolny relaks. Bylam na paznokciach. Okna i szafki pomyte takze jestem gotowa na swieta :)

Tez slyszalam, ze Medela ma dobre butelki. Moze kupie, poki co mam jedna na 0+ msc z Aventu.

U mnie tez dzis piekna pogoda. :)

Pochwal sie paznokciami ☺ ja dzis tez werwy do zycia dostalam przez to slonce.
Umylam okno na taras posciel po pralam a co najwazniejsze czego nie nawidze po prasowalam firanki i serwetki swiateczne i troche ubran dla malego ☺
Dzis wyjatkowo ani zgagi ani glowa nie boli chodzi sie duzo lzej moze te czopki dzialaja to jakis antybiotyk.
Milego dnia dziewczynki ☺
Mimi a ta koszula nie jakas za krotka?

O kurde, ja tez popralam firanki i lezt sterta do prasowania. Nie lubie.

Proszę ;)

1491828392-aaaaaa.jpeg

Ja to tak prasowac nie lybie a firanek szczegolnie jak duze i jakies takie zakladane jedno na drugie. Ale po.poludniu to juz len mnie dopadl i lezakuje.
A jak tam Wam dzien mija?

Ja pół dnia przesiedzialam na dworzu.
Dziś w miarę ciepło ale chłodny wiatr. Na szczęście dziś nie bolała mnie głowa.

reklama
Hej:)
Mimi,zjadłam dziś same kanapki ale po godzinie byłam już głodna...:(
Podziwiam Was że prasujecie firany:o Ja piorę i wieszam wilgotne,obroty w pralce ustawiam na 800 i nie są pogniecione...
U nas było dziś pięknie,22 stopnie:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry