reklama
1
169849
Gość
Cześć dziewczyny, no i zaraz koniec weekendu. Mam nadzieje, ze milo spedzilyscie ten czas.
My wlasnie wrocilismy z obiadu z rodzicami. Jadlam przepyszne pieczone jablko, na waniliowym budyniu z galka smietankowych lodow. Pychota!! Normalnie sie okociłam, zawsze jak dobrze pojem to humor na plus
Teraz bede lezec.
Ja mam zakupowy niedosyt, czekam az z Zusu kasa wplynie i ide dalej na lowy. Kurde wy z zusu kase dostajecie na konto czy przekazem pocztowym?
My wlasnie wrocilismy z obiadu z rodzicami. Jadlam przepyszne pieczone jablko, na waniliowym budyniu z galka smietankowych lodow. Pychota!! Normalnie sie okociłam, zawsze jak dobrze pojem to humor na plus
Teraz bede lezec.
Ja mam zakupowy niedosyt, czekam az z Zusu kasa wplynie i ide dalej na lowy. Kurde wy z zusu kase dostajecie na konto czy przekazem pocztowym?
asia333podlasie
Fanka BB :)
asia333podlasie
Mi Paulina wyplaca firma i zawsze jest do 10 tak jak i pracowalam nigdy nie bylo spoznienia na majowych mamach pisza ze po 3 miesiace nie maja z zusu ze w ratach wyplacaja i komedie a powinni na konto wysylac ale noe licz ze bedzie tak jak z normalna wyplata.
asia333podlasie
A z tym cisnieniem bylo do Pauliny przepraszam ☺
Inka1985
Witam.
Nudna niedziela. Niedawno rodzice pojechali. Przyjechali z ciepłem obiadkiem. Ale miło ☺☺☺ mąż w pracy
szalejecie z zakupami. Ja to już mam prawie wszystko. Wózek 2w1 łóżeczko kolyske nosidełko przewijak ciuszki kosmetyki butelkę kocyki pieluchy wielorazowe podklady. A koszule to zamówiłam w bonprix i jestem bardzo zadowolona.
Asia moje ciśnienie ok. 115 \75
Paulina ZUS płaci na konto. Kasa jest jak w zegarku 10 normalnie jak z pracy wypłata. A w tym miesiącu to już 7 dostałam.
BUZIAKI
Nudna niedziela. Niedawno rodzice pojechali. Przyjechali z ciepłem obiadkiem. Ale miło ☺☺☺ mąż w pracy
szalejecie z zakupami. Ja to już mam prawie wszystko. Wózek 2w1 łóżeczko kolyske nosidełko przewijak ciuszki kosmetyki butelkę kocyki pieluchy wielorazowe podklady. A koszule to zamówiłam w bonprix i jestem bardzo zadowolona.
Asia moje ciśnienie ok. 115 \75
Paulina ZUS płaci na konto. Kasa jest jak w zegarku 10 normalnie jak z pracy wypłata. A w tym miesiącu to już 7 dostałam.
BUZIAKI
asia333podlasie
To u Ciebie Inka ewenement z tym Zusem ale to podobno zalezy od kadrowej i od firmy jak papiery wysylaja
1
169849
Gość
U mnie ksiegowa sumienna, szybko dostarcza papiery. No ciekawe, powinnam juz dostac 6 kwietnia moze w tym tygodniu dostane ale zastanawiam sie jsk bo ksiegowa nie pytala mnie o nr konta..
Asia cisnienie sie unormowalo, juz te rozkurczowe max 87 nie wiecej a bylo nawet 100. I jakos lepiej sie czuje, wysypiam sie.
Asia cisnienie sie unormowalo, juz te rozkurczowe max 87 nie wiecej a bylo nawet 100. I jakos lepiej sie czuje, wysypiam sie.
reklama
1
169849
Gość
Zuza naprawily ci sie powiadomienia ns forum? Mi sie tak juz nie wiesza aplikacja ale powiadomien nie mam
Podziel się: