reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Dziś mnie bolał żołądek ale to chyba po ptasim mleczku

hchy43r8h8l5x99d.png

reklama
Cześć dziewczyny, no i zaraz koniec weekendu. Mam nadzieje, ze milo spedzilyscie ten czas.

My wlasnie wrocilismy z obiadu z rodzicami. Jadlam przepyszne pieczone jablko, na waniliowym budyniu z galka smietankowych lodow. Pychota!! Normalnie sie okociłam, zawsze jak dobrze pojem to humor na plus :D
Teraz bede lezec.

Ja mam zakupowy niedosyt, czekam az z Zusu kasa wplynie i ide dalej na lowy. Kurde wy z zusu kase dostajecie na konto czy przekazem pocztowym?

Mi Paulina wyplaca firma i zawsze jest do 10 tak jak i pracowalam nigdy nie bylo spoznienia na majowych mamach pisza ze po 3 miesiace nie maja z zusu ze w ratach wyplacaja i komedie a powinni na konto wysylac ale noe licz ze bedzie tak jak z normalna wyplata.

Witam.
Nudna niedziela. Niedawno rodzice pojechali. Przyjechali z ciepłem obiadkiem. Ale miło ☺☺☺ mąż w pracy
szalejecie z zakupami. Ja to już mam prawie wszystko. Wózek 2w1 łóżeczko kolyske nosidełko przewijak ciuszki kosmetyki butelkę kocyki pieluchy wielorazowe podklady. A koszule to zamówiłam w bonprix i jestem bardzo zadowolona.

Asia moje ciśnienie ok. 115 \75

Paulina ZUS płaci na konto. Kasa jest jak w zegarku 10 normalnie jak z pracy wypłata. A w tym miesiącu to już 7 dostałam.

BUZIAKI

U mnie ksiegowa sumienna, szybko dostarcza papiery. No ciekawe, powinnam juz dostac 6 kwietnia moze w tym tygodniu dostane ale zastanawiam sie jsk bo ksiegowa nie pytala mnie o nr konta..

Asia cisnienie sie unormowalo, juz te rozkurczowe max 87 nie wiecej a bylo nawet 100. I jakos lepiej sie czuje, wysypiam sie.

reklama
Do góry