reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi meskie perfumy? Uuu haha ☺ a ja niby ostatnio dobrze spie chodz bardzo pozno chodze spac to jakis ten moj sen taki czuwajacy caly czas trzymam sie za brzuch i wysluchuje ruchow bo maly wogole juz nie kopie tylko czuc jak sie przesuwa lub wypycha jakies to stresujace bo potrafi dlugo wogole sie nie odzywac. Musze w nastepnym tyg isc do gin po recepte i skierowanie na badania bo jak od niej biore to troche znizki mam i chyba na wizyte pojde bo mam dopiero na 19 kwietnia tyle czasu ze oszalec idzie.
U mnie dzis pochmurno ale jutro ma byc cieplo to rozpale grila ☺
A po zatem ide jutro sobie humor poprawic ide do fryzjera ☺

reklama
Znaczy się mezowskie hehe ;)

My też mamy plan jutro rozpalić grill. Syn już morduje ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

A jak samopoczucie dziewczyny?
U nas na listopadowkach dwie dziewczyny poronily i jakoś tak się zaczęłam niepokoić

Ja tez poronilam kiedys i powiem Ci ze ciezko cieszyc sie teraz ciaza juz pewnie jak bede miala dzidzie w domu to inaczej do ciazy podejde. Temu Mimi trzeba bardzo teraz uwazac ogolnie cala ciaze na staraczkach tez jedna w 17tyg i lozysko juz sie odkleja marne szanse ze donosi ciaze a zdaje sie ze juz taka duza ciaza.
U mnie dzis dobre samopoczucie dom sprzatam troche a ze u mnie hektary a nie dom to jest co robic.
A jak Twoje plamuenie bylo jeszcze?

U mnie na całe szczęście nie powtorzylo się to coś.... Ale i tak się stresuje.
To jak duży masz dom? Ja zawsze chciałam duży A mam raczej mały ;)

reklama
Asia co robisz u fryzjera? :)

Piekna dzisiaj pogoda az ruszylam tylek z domu i skoczylam na miasto. Kupilam sobie pare kosmetykow bo jak zawsze wszystko konczy sie na raz a teraz leniuchuje :)

Do góry