asia333podlasie
Fanka BB :)
Podobno Mimi luteina jest duzo lepsza ale nie wiem. Moze tak cos tylko bylo i juz sie nie pojawi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Podobno Mimi luteina jest duzo lepsza ale nie wiem. Moze tak cos tylko bylo i juz sie nie pojawi.
O, jakbyś o mojej pisała Też mi mówiła, żeby nic nie kupować wcześniej, nawet ubranek, nie ogarniam tego.Pewnie o to ze to dodatkowa wizyta. Moja siostra ta co ma 22 lata jakos tak sama z siebie zapisala sie do gin a mama a po co to chodzic ona to tylko jak w ciazy to byla a sie okazalo ze siostra ma nadrzerki i jej usuwali to raptem o dobrze ze poszla. A jak ogolnie Twoja mama na inne sprawy w ciazy na zakupy itd? Moja to Ty nic nie kupuj urodzisz to kupisz itd wiec jej tlumacze ze z noworodkiem nie bede biegac po sklepach to zdziwiona ze czemu niby nie.