reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Wrażenia super. Będę rodzić w małym szpitalu w małym miasteczku. Dzisiaj był spokój. Tylko 3 pacjentki na oddziale. Położna bardzo przyjemna. Pogadałyśmy o dzidziusiu. Wytłumaczyła jak kąpać itd.

reklama
Czesc dziewczyny.
Ja jestem w sierpniowych mamach i bardzo fajne babeczki tam sa. Oczywiscie zdarzaja sie szalejace hormony i fochy ale raczej niegrozne ;)

Wczoraj odwiedzilam moja kumpelke w ciazy, ma nieciekawy start bo jest w 8tc a juz musi lezec bo kosmowka sie odkleja i krwawi. Szkoda mi jej, widac ze dziewczyna jeszcze nie potrafi sie cieszyc ciaza bo zyje w strachu. Ale ja jestem dobrej myśli, niektóre musza lezec cala ciaze ale nagroda jest posiadanie malenstwa.. :)

Hej hej. Ja niestety musiałam wcześnie wstać. Jadę do pracy zostawić zwolnienie i przekazać swoje obowiązki.
Jak Wam minął weekend?
U mnie było slodyczowo.... teraz muszę się pilnować i pór posiłków żeby nie przytyc jeszcze do 1 ważenia....

Hej ja caly weekend przelezalam u mnie bylo zimno i pochmurno. Po zatem jak leze to cisnienie mam duzo nizsze kurcze u mnie z tym cisnieniem mimo lekow nic nie spada zeby do swiat doczekac bedzie wtedy 36tyd moge sie wtedy klasc do szpitala i rodzic a Jak tam u Was?

Chcialam ale nie masz szans raczej przy nadcisnieniu. Ostatnio na ip chcialam tylko jakies leki dodatkowe to juz lekarz cos gadal o rozwiazaniu ciazy a to dopiero 32 tydz byl.

hej.
Coś mam kiepski dzień. Chce mi się płakać... nie mam powodu jest ok a jednak...

Asia jestem z dolnośląskiego. Do szkoły rodzenia chodzę prywatnie.

miłego dnia.

reklama
Do góry