reklama
Zuza87
Fanka BB :)
asia333podlasie
Reakcja jak kiedys u mnie ☺ kiedy teraz wizyta? Jakies zalecenia jak cisnienie? Cos mowila na wage?
Mimi2330
Super ☺ ja karte ciazy doatalam po pierwszych prenatalnych dopiero w 16 tyg w pierwszej ciazy nie mialam wogole a poronilam w 8 tyg wiec sie nie martw. Kiedy teraz wizyta? Jakies zalecenia?
Nahwazniejsze ze serduszko juz jest u mnie bylo w 5t6d tez ☺
Ja z synem kartę ciąży miałam już od 7tc
Mam nadal brać duphaston i jak będzie mnie pobolewalo serducho to 1 akard dziennie. Nie dźwigać i dużo odpoczywać. Wizyta za 2 tygodnie. Póki co mnie nie wazyla
A Wy jak sie czujecie? Ja ogólnie czuję rozpieranie W dole brzucha. Uczucie trochę jak przed @
No i brzuch mi wywalilo.... Masakra.... już???
asia333podlasie
Haha moze Cie wzdelo ☺ mnie jakos glowa boli dzis i spiaca jestem. Na ten brzuch wez nospe moze pomoze.
Dziewczyny a tak pytanie z innej beczki pewnie wszystkie jestescie na roznych mamach ja np na majowych jak sie tam czujecie jak atmosfera na tamtych forach?
Dziewczyny a tak pytanie z innej beczki pewnie wszystkie jestescie na roznych mamach ja np na majowych jak sie tam czujecie jak atmosfera na tamtych forach?
asia333podlasie
Na ktorego listopada masz termin?
parampampam
Mimi gratulacje raz jeszcze Ja na początku ciąży miałam tak jak Ty, prawie cały czas czułam się, jakbym miała miesiączkę. Ustąpiło dopiero gdzieś w 10 tygodniu chyba.
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
reklama
Mimi2330
Mimi gratulacje raz jeszcze Ja na początku ciąży miałam tak jak Ty, prawie cały czas czułam się, jakbym miała miesiączkę. Ustąpiło dopiero gdzieś w 10 tygodniu chyba.
Uf to mnie pocieszylas.
Z synem wydaje mi się ze przez pierwszy trymestr zero objawów boli itd... w 3 miesiącu jeszcze piach do betoniarki dorzucalam jak robilismy sobie ogrodzenie hehe
Termin około 20 listopada
Podziel się: