reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Uf to mnie pocieszylas.
Z synem wydaje mi się ze przez pierwszy trymestr zero objawów boli itd... w 3 miesiącu jeszcze piach do betoniarki dorzucalam jak robilismy sobie ogrodzenie hehe ;)

Termin około 20 listopada
No, nic się nie martw. Ja całą ciążę do tej pory mam różne pobolewania, napięcia, itd. Ale już się przyzwyczaiłam. Lekarz mówi, że to wszystko normalne i fizjologiczne, wynikające z rozciągającej się macicy. Jedyny ból jakiego należy się obawiać, to bardzo silny, ostry ból nie do zniesienia. Reszta to normalny objaw.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

reklama
witam w piękną pogodę. Jadę dzisiaj oglądać porodówkę w szpitalu w którym mam zamiar rodzić. Ponoć jest świeżo po remoncie. Wypełniłam pit bo mąż już tak mnie męczył że nie było szans się wymigać. Zaraz idę się wyszykować i jakiś makijażyk :) a co do forum to jestem na lipcowym i jest świetna atmosfera. Buziaki dla Was :*

Ooo niezły pomysł. My czekamy na maj i wtedy rozpalimy grilla ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Asia normalny dzień. Położna w szkole rodzenia podpowiedziala aby w niedzielę obejrzeć szpital bo wtedy jest mniejszy ruch.

reklama
Do góry