reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Mimi jak zakupy,udane?
Inka,a co u Ciebie?Jak samopoczucie?Lepiej?
Jak stoje lub leze na plecach to widac ze to ciaza,ale jak usiade to po prostu mam gruby brzuch:(Dolujace...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zakupy mega udane :) nakupilam sobie bluzek z krótkim rękawem takich większych oczywiście i jedna z długim rękawem i Czeszki butki czarne :) ale się wkurzylam bo miało być -20%na WSZYSTKIE bluzki damskie po czym przy kasie Pani oświadczyła ze na te bluzki nie ma promocji.... podobno tylko na bluzki z długim rękawem ale od tej mojej jednej z długim też nie było rabatu.... więc niewiem czemu piszą że na wszystkie bluzki.... no i zjadłam 1,5 szt cmflurry w McDonald ;)

hchy43r8h8l5x99d.png

Zuza nie doluj sie u mnie od 30tyg widac brzuch inny niz moj byl.
Teraz wszyscy Mimi chyba prywatnie bo urodzic mozna zanim wizyta ☺ ile placisz za wizyte?
Co do abstrakcji ciazy to i u mnie nadal tak jest a tu juz 32 tydz i nadal w to nie wierze ze bedzie u nas dziecko ze sie uda itd.
Idpoczywajcie dziewczyny wspolczuje Wam bo idzie lato ja juz sie rozpakuje ale u Was bedzie goraco.

Dziwne ze prywatnie a nie na godz umawia.
Ja to jeszcze chcialabym 3 tyg przeciagnac do jakiegos 36 tyg i moge klasc sie do szpitala bo cos te cisnienie caly czas w miejscu mimo dodatkowego leku.
Ja dzis mam w planach dla malevo reszte rzeczy poprac bo duzo mam juz po prane ale znow sie troche nazbieralo a nie chcem magazynowac bo pozniej za duzo prasowania naraz.

reklama
A ja siedze i obcinam metki ostatnio troche w lumpeksie dla malego rzeczy kupilam to Wam pokaze ☺ tylko jeszcze przed praniem i prasiwaniem ☺

Załączniki

• 20170325_120757.jpg
    20170325_120757.jpg
    766,6 KB · Wyświetleń: 50
  • 20170325_120822.jpg
    20170325_120822.jpg
    826,8 KB · Wyświetleń: 47
  • 20170325_120950.jpg
    20170325_120950.jpg
    690,8 KB · Wyświetleń: 49
  • 20170325_121724.jpg
    20170325_121724.jpg