Ainhoa
Mama Zuzi
Hehe, od 6 lat pracuję na poczciehmm.. źle to ujęłam z Johnsona tylko ale jakieś 6 pudełeczek - oszukaniec ze mnie mały i powpisaywałam wszystkich członków rodziny + moje panieńskie nazwisko i delikatne zmiany w adresie. Mieszkam w małej miejscowości, gdzie listonosz zna ludzi więc z dostarczeniem przesyłki źle zaadresowanej lub z przekręconym nazwiskiem nigdy nie ma problemu.
Wyspowiadałam się a teraz się boje wszystkich waszych nu nu nu ....
To ja tez powysyłam na wszystkich członków rodziny + wyimaginowanych i jeszcze na adres poczty na której pracuję Dobrze, że to przychodzi zwykłym listem, zawsze mogę powiedzieć, że Anna (której nie znam) to moja siostra To idę zamawiać
oki, zamówiłam 2 dodatkowe próbki, a zastanawiam się czy bez potwierdzenia maila tez wyślą, bo widze, że ten sam komunikat wyskakuje bez potwierdzenia jak i z potwierdzeniem...
Uczuliłam też u mnie w pracy, że przyjdą próbki z różnymi błędami w nazwie ulicy
dzewelajna, a zamawiając na rodzinę podawałaś ten sam adres czy z błędami? Kurcze nie pamiętam jaki adres ja podałam przy zamówieniu swoich próbek, a mam szeroką możliwość, bo mieszkam na os. Władysława Jagiełły, więc mogłam podać pełną nazwę, samo Jagiełły lub Wł. Jagiełły.. Pytanie co mają na myśli, wysyłka raz w roku na jeden adres, czy Jagiełły będzie to samo co Jagielly?? Trza sprawdzić
Ostatnia edycja: