reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Jestem juz po:) Arek byl ze mna w gabinecie i lekarz od razu byl milszy;) Wszystko jest dobrze!A co do plci to cos tam widzi,ale nie wie czy to moszna czy przerosniete wargi sromowe ...Szyjka dluga i zamknieta a maluszek ruchliwy:)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zuza super wiesci! :)
Kurde ja myslalam ze lekarze juz na jakims etapie ciazy sprawnie potrafia plec oznaczyc.. a tu dupa. Nastepna wizyta za miesiac czy kiedy?

:) Ja też tak myślałam ale trudno.We wtorek ide na połówkowe w 4D może się uda.Paulina to są kartki z tego albumu uzupełnione?A w weekend udało Ci się coś kupić?

Ile Zuza placisz za polowkowe? Super ze z maluchem wszystko ok. Jak waga u Ciebie? Cos lekarz gadal o zastrzykach jak cisnienie? Ja plec poznalam dopiero w 22tyg wiec tez pozno w szkole rodzenia jest dziewczyna co 33 tyd i dalej pluci nie zna. My dzis bylismy w szkole rodzenia na laktacji nawet ciekawy byl wyklad.
Milego wieczorku ☺

Eeeee to do wtorku smialo wytrzymasz ;)
Tak, uzupelnialam wlasnie album.
Kupilam dwie pary spodni z ta guma. Zdzierstwo cholerne, 180zl za spodnie. :o

Asia ja jutro zaczynam 22tc;) Zapłacimy 250zł dużo ale to raczej moja ostatnia ciąża i chcemy mieć pamiątkę,oby tylko maleństwo tylko chciało się pokazać.Waga nadal na minusie;) Uff:p Poprosiłam go żeby mi wytłumaczył dlaczego mam je brać,powiedział że takie są wytyczne ale nie jest to konieczne skoro biorę Acard.Z ciśnieniem ok.Zapytał jakie miałan w domu i takie wpisał.Obejrzał dzienniczek samokontroli z moimi wynikami cukru i powiedział że bardzo dobrze sobie radzę:p
Szyjka 42mm:)
Asia ja w pierwszej ciąży nie znałam płci aż do rozwiązania;)
Fajnie,że zajęcia Ci się podobają:) Mówiła coś babka o laktatorach?Myślicie kupować dziewczyny?

1490294407-aaaaaa.jpeg

1490294427-aaaaaa.jpeg

1490294442-aaaaaa.jpeg

To są te bodziaki;)

reklama
Super bodziaki :)
Zuza zazdroszczę tej wagi na minusie :) ja walczę ze sobą żeby nie podjadac słodkości. Dziś musiałam zjeść jedno ptasie mleczko :D
Asia podZiwiam, ze masz siłę chodzić do szkoły rodzenia.
Paulina zaszalalas z tymi spodniami :D

Kurczę niewiem czy już mi brzuch urósł czy jak bo spodnie zaczęły mnie uciskac :/
Jutro mam zamiar jechać na małe zakupy.

Wizytę przełożyłam jednak na sobotę rano.

Do góry