reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Hej Mimi:) Jak się czujesz?Masz już jakieś nieprzyjemne oznaki ciąży czy należysz do szczęściar które nie mają problemów?:) Pytam bo u nas chyba większość z mdłosciami walczyła.Mnie odrzuca od jajek a za pasem Wielkanoc;)
Tak,Maja albo Iga dla dziewczynki a dla chłopca Dominik;)

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maja ładniejsze ;) Ja nie mam mdłości A chciałabym mieć :D z synem w ciąży wymiotowalam zaledwie 2-3 razy pod koniec ciąży. Ogólnie czuję się dobrze, ale jestem senna, często boli mnie brzuch nad pepkiem i ogólnie czuję jak mi się tam rozrasta ;) brzuch czuję wzdety I wywalony ;) waga się waha od 104,1 do 104,6kg. Strasznie wysoka jak na start :/ jutro mam pierwszą wizytę :)

hchy43r8h8l5x99d.png

Mąż się upiera na Igę,podobaja mu się zdrobnienia:Igunia,Igusia ale myślę,że w razie czego ustąpi na Maję bo mi też się bardziej podoba.Ostatnio mi się odmieniło i wolałabym drugiego chłopaka:p Dominika;)

Oj Mimi my się psychicznie wykończymy przez strach o naszą wagę.Ja to najchętniej nic bym nie jadła bo dziś ważenie,ale z drugiej strony boję się że gdzieś zasłabnę a właśnie szykuję się do wyjścia i jadę po syna do szkoły,prawie 40min autobusem:( Ale blisko jego szkoły mieszka Pani od której odkupię bodziaki dla maluszka.15 szt za 75zł czyli za 5zł/szt;) A są bardzo ładne i uniwersalne no i w zestawie są 56,62 i 68;)
Trzymajcie dziś ok.16 za mnie kciuki,Mimi a jutro trzymamy za Ciebie.
A co u Was Asia,Paulina,Parampampam,Late i Kamkaz(mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam)?
Miłego dnia Dziewczyny:*

Mimi to startujesz z identycznej wagi jak ja. Ja tez ani razu nie wymiotowalam . Moja jedyna dolegliwosc to zgagi.
Zuza o ktorej masz wizyte?
Powiem Ci mimi ze jak maly bedzie duzy moj maz 4,5kg sie urodzil to moge troche wczesniej urodzic.
Milego dnia dziewczynki ☺ u nas w koncu sloneczko wyszlo ☺

Zuza Ty sie nie stresuj ☺ nie myslalas o zmianie lekarza? A ja Wam powiem ze wogole nie patrze na to co jem po urodzeniu bede patrzec kiedys bylam jeszcze grubsza i sie nie przejmowalam to w ciazy mam sobie nerwy zatruwac o nie. Zuza trzymam mocno kciuki ☺ nie masz u siebie w miescie duzych szmatlandow u nas sa ogromne tyle ciuchow dla dzieci mozna za grosze kupic nowe.

Hej Mimi:) Jak się czujesz?Masz już jakieś nieprzyjemne oznaki ciąży czy należysz do szczęściar które nie mają problemów?:) Pytam bo u nas chyba większość z mdłosciami walczyła.Mnie odrzuca od jajek a za pasem Wielkanoc;)
Tak,Maja albo Iga dla dziewczynki a dla chłopca Dominik;)

Ja mam córeczkę Maję która zasila stado aniołków w niebie

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Oj Mimi my się psychicznie wykończymy przez strach o naszą wagę.Ja to najchętniej nic bym nie jadła bo dziś ważenie,ale z drugiej strony boję się że gdzieś zasłabnę a właśnie szykuję się do wyjścia i jadę po syna do szkoły,prawie 40min autobusem:( Ale blisko jego szkoły mieszka Pani od której odkupię bodziaki dla maluszka.15 szt za 75zł czyli za 5zł/szt;) A są bardzo ładne i uniwersalne no i w zestawie są 56,62 i 68;)
Trzymajcie dziś ok.16 za mnie kciuki,Mimi a jutro trzymamy za Ciebie.
A co u Was Asia,Paulina,Parampampam,Late i Kamkaz(mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam)?
Miłego dnia Dziewczyny:*

U mnie ok ale non stop w biegu tak, jak cały ten tydzień. Masakra... Właśnie jest u mnie siostra z synkiem i szykujemy się bo jedziemy z nimi do przychodni ba usg główki bo siostra boi się że sama sobie nie poradzi

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry