reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Asia i jak się czujesz z tym wszystkim?Zdenerwowałaś się pewnie bardziej?Dobrze,że puścili Cię do domu:) Widziałaś maluszka?Jak teraz sie czujesz?

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maluszka dzis 2 razy widzialam i jeszcze ktg wiesz co mi wogole te nadcisnienie nie dokucza wiec ja go nie czuje. Powiem Ci ze nie zdenerwowalam sie bo tak myslalam ze nie zostane w szpitalu ale przynajmniej wiem co robic zeby trafic do szpitala ktorego chcem po prostu noe wziasc lekow zeby cisnienie skoczylo i jechac to poloza i sie super zajma bo z jakims objawem lekarz super widac dusza nie czlowiek jeszcze leki mi dal ze szpitala i recepte jeszcze. Wiesz ja nie mam jakis objawow tego cisnienia tez uspokoil mnie co do tych d dimerow ze przy takim wynikach to zastrzyki na wyrost wiec Ty sie swoimi nie przejmuj powiem Wam ze jak maly przekroczy 2500g to sie poloze do szpitala i niech robia cesarke bo tak naprawde balam sie tych skurczy i jak wody odejda itd.

Asia grunt że jesteś w domu bo gdybyś tak miała do rozwiązania być w szpitalu to dopiero by Ci ciśnienie podchodzilo. Ja byłam na patologii tylko 2 tyg przed porodem to myślałam że tam oszaleje.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

Asia to łóżeczko zamawiaj;) Nie pamiętam jakie imię wybraliście:( Przypomnij?Super że trafiłaś na fajnego lekarza bo to się nieczęsto zdarza.
Ja mam jutro wizytę i już się bardzo stresuję:(

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

No to prawda szpitale sa tak oblegane ze nie chetnie chca klasc chodz jakbym chciala to by polozyli ale tylko szpitale z zagrozeniami duzymi przyjmuja babyboom☺

Gabryś ☺ no trzeba zamawiac chodz maly chyba nigdzie na razie sie nie wybiera na ktg brak skurczy tylko maly tak kopal nie podobalo mu sie chyba haha. ☺ no lekarz aniol po prostu u takiego moglabym rodzic. A Ty Zuza stresujesz sie tym ze nie poszlas do szpitala i tymi zastrzykami?

No to prawda szpitale sa tak oblegane ze nie chetnie chca klasc chodz jakbym chciala to by polozyli ale tylko szpitale z zagrozeniami duzymi przyjmuja babyboom[emoji5]
U nas w szpitalu z byle czym zostawiają w szpitalu. A jeśli chodzi o ciśnienie to już mowy nie ma o powrocie do domu. Moja sąsiadka już od 3 tyg jest w szpitalu bo miała kiebskie wyniki krwi i moczu a antybiotyk nie pomagał więc ją zatrzymali i musi zostać do samego rozwiązania a ma termin na połowę maja. Może wyjść ale tylko na własne żądanie

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry