kamkaz
Fanka BB :)
Suuuper gratuluję i bardzo się cieszę. Liczyłaś na syna czy bardziej na córkę?Dziewczyny dzisiaj widziałam dzidziola na usg. Wszystko z nim ok. Pokazał siusiaka. Będzie chłopak [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
U mnie serduszko było widać dopiero w 6 czy 7 tc skończonym ale czasem widać wcześniej więc trzymam kciuki abyś już coś widziałaBędzie 5tc 6d
Super teraz czas na wybór imienia
Ja ostatnio mam ciężki czas. Z soboty na niedzielę od 3 w nocy nie spałam tylko pilnowałam Piotrka bo w spiku zaczął zwracać i dusić się swoimi wymiocinami. Masakra jakaś. Co prawda nie trwało to długo bo zwracał tylko kilka razy i o 4 już zasnął ale ja się bałam że zacznie się dusić jeszcze raz a ja nie usłyszę.
Wczoraj przez cały dzień mialam pod opieką bratanice która ma 2,5 roku. Myślałam że oszaleje.
Dziś byłam na kontroli u swojej gin. Zrobiła cytologie i dała skierowanie na mnóstwo badań przed kolejną ciążą. Sama stwierdziła że to jest teraz najlepszy czas na drugie dziecko. Poza tym dostałam leki ale w tym cyklu raczej nic z tego nie będzie bo dziś mam 13dc i owu nie było i nie ma żadnego pęcherzyka dominującego. Czyli stawiamy na cykl bezowulacyjny. 20 kwietnia kolejna wizyta i zobaczymy.
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom