reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Paulinka no masz rację. Wcześniej też byłam niezadowolona z wyglądu... szczupłe kobiety wyglądają slicznie w ciąży a u mnie brzuch jest obwisly i nie wygląda dobrze. Kocham maluszka w brzuchu no ale dopadaja mnie gorsze momenty...

Mimi zgadza sie :D

Inka eh.. to jak kazda. :) Pamietam jak kiedys nie lubilam wychodzic z domu, bywac w miejscach publicznych gdzie moglam spotkac kogos znajonego z dawnych lat.. bo zwyczajnie bylo mi wstyd. Od jakiegos czasu jednak chrzanie to, staram sie byc szczesliwa i pracuje na piekne wspomnienia by na starosc kiedy super figura czy naciagnieta skora nie beda mialy znaczenia, zwyczajnie mieć co wspominac. No i dodatkowo mam cudownego meza ktory kocha mnie i akceptuje jaka jestem i po prostu nawet dla niego nie chce sie wiecznie dąsać i chowac "po krzakach".

Masz racje ☺
To faktycznie dziwne cisnienie u mnie tez zaczelo mocniej isc do gory ok 150 na 95 i serca ponad 100 a biore az 6 dopegytow dzoennie na zbicie nie wiem co bedzie dalej.

Kurcze Paulina to aż niemożliwe :D może wymień baterię w cisnieniomierzu ;)

Inka u mnie też brzuch obwisniety i wyglądam jak w 9 m-cu ... niewiem jak to będzie jak naprawdę już będzie 3 trymestr ale póki co nie myślę o tym....

reklama
Do góry