reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Widac jej to wcale nie przeszkadza ze taka jest chlodna.. Jesli wyslanie zdjec sprawi ze poczujesz sie lepiej to zrob to. Ale jesli nie bedzie zadnej reakcji z ich strony to tylko bardziej sie podkopiesz..

Wiem:( Ale chcę sobie oszczędzić ich pretensji że nic nie powiedziałam,po prostu mieć to z głowy...Przez nią boję się jaką ja będę mamą więcej niż jednego dziecka:( Mam w końcu jej geny:/

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale nie masz jej serca!! Nawet tak nie mysl bedziesz swietna matka, juz jestes :) i dasz tym swoim dzieciom tyle szczescia i milosci by cale zycie chodzily syte..

Myślę żeby po usg 4d jak będziemy mieli nagranie przesłać im płytkę i zdjęcia ze ślubu pocztą...Jeszcze się zastanawiam...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Zuza nie rozumiem skąd u Ciebie w ogóle są myśli, że jesteś złą matką... Wręcz przeciwnie, jesteś opiekuńcza, kochana i przede wszystkim dbasz o rodzinę tak, jak przystało na matkę.
Przepraszam że to napiszę, ale jesteś przeciwieństwem Twojej mamy. Nie rozumiem jak matka może zerwać wszelkie kontakty z własnym dzieckiem... Każda prawdziwa matka zabiega o dobre relację z dziećmi, a Twoja robi wszystko aby Twoje starania o te relacje uległy w gruzach.
Daleko od siebie mieszkacie? Od kiedy rodzice się od Was odwrócili? Wiesz w ogóle jaki jest tego powód? Bo wnioskuję, o coś muszą mieć żal skoro nie zależy im na dobrych relacjach z Tobą i Twoją rodziną. Co do zdjęć to ja bym chyba wysłała z krótkim listem, choć nie wiem do końca jak bym postąpił a na Twoim miejscu.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry