reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Zuza a cos przestawialas w ustawieniach ze sie naprawilo?
Ja dzisiaj mialam babski wieczor z bratowymi. Zrobily mi super niespodzianke i dostalam recznie robiony album "moja ciaza" z miejscem na pierwsze usg, zdjecia brzuszka w kazdym trymestrze, na wybor imion itd super sprawa jutro wkleje fotke. [emoji7]

reklama
Wiesz co nie przestawiałam nic,wyłaczyłam i włączyłam tel o działa;)
Rewelacyjny prezent:* Pomysłowe i zdolne masz bratowe.Chyba świetnie się dogadujecie,co?
Ja nadal nie mam kontaktu z rodziną...Mam do nich ogromny żal że zawsze kontakt był z mojej strony oni nigdy się nie odzywają tak jakbyśmy nie istnieli dla nich w ogóle.Pisałam już że nie zaprosili nas na Wigile a moje rodzeństwo tak(a jest ich czworo) :(
Powinnam być teraz spokojna,cieszyć się ciążą a codziennie o nich myślę i jest mi strasznie ciężko na sercu.Mój mąż tego nie rozumie.Uważa,że skoro tak nas traktują to nie powinnam się nimi przejmować:(
Nie wiedzą o ślubie ani o dziecku:(

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Oj tak... Mama przeszczesliwa, ale też jest taka że zaraz się martwi, żeby wszystko było dobrze. Ja mam już synka. Dziś właśnie kończy 4 latka.

Myślę żeby po usg 4d jak będziemy mieli nagranie przesłać im płytkę i zdjęcia ze ślubu pocztą...Jeszcze się zastanawiam...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Zuza tak bratowe jak przyjaciolki :) Z jedna roznica wieku to 3 lata z druga 9 lat. Sa kochane.

Wcale ci sie nie dziwie ze jest ci przykro i tylko ty wiesz jak.. Przepraszam ze to napisze ale okropna ta twoja rodzina i nie wiem jak matka moze odtracic swoje dziecko a reszte faworyzowac. Tego nawet nie da sie usprawiedliwic. Najlepiej dla ciebie byloby nie szukac kontaktu ale nie powinnas z tym ciezarem pozostac sama. Tule Cie :*

reklama
Do góry