reklama
Zuza87
Fanka BB :)
Mnie cc tak samo przeraża!Moją znajomą okropnie zszyli i powiedzieli że gdyby nie była gruba to by to tak nie wyglądało...
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
parampampam
Nienawidzę takich tekstów. Otyłość pacjenta jest wytłumaczeniem na wszystko.Mnie cc tak samo przeraża!Moją znajomą okropnie zszyli i powiedzieli że gdyby nie była gruba to by to tak nie wyglądało...
Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka
asia333podlasie
Hej dziewczynki☺ tak to jest czasami blahe zabiegi tak sie koncza dobrze ze wszystko ok ☺
Mimi przyszla @?
Ja Wam powiem ze ja jeszcze wogole nie mysle o porodzie nie dociera chyba do mnie ze to juz nie dlugo dla mnie wogole to jakby jakas odlegla sprawa.
Zuza we wtorek wizytujesz?
Mi przez ostatni tydz wywalilo brzuch i mam problem ze zamiast parcia na siusiu czuje bol podbrzusza jak sie wysikam przechodzi i wciaz ta zgaga moze przez to ze nie mam woreczka nie wiem.
Jak tam samopoczucie po weekendzie? ☺
Mimi przyszla @?
Ja Wam powiem ze ja jeszcze wogole nie mysle o porodzie nie dociera chyba do mnie ze to juz nie dlugo dla mnie wogole to jakby jakas odlegla sprawa.
Zuza we wtorek wizytujesz?
Mi przez ostatni tydz wywalilo brzuch i mam problem ze zamiast parcia na siusiu czuje bol podbrzusza jak sie wysikam przechodzi i wciaz ta zgaga moze przez to ze nie mam woreczka nie wiem.
Jak tam samopoczucie po weekendzie? ☺
parampampam
Asia, jak ja miałam taki ból w podbrzuszu zamiast parcia na pęcherz to mi lekarz kazał brać Urosept. Pomogło.
asia333podlasie
Wizyte mam 22 marca to chyba spytam w ktorym tyg ciazy to mialas?
asia333podlasie
Kurcze i chyba sie zestresowalam dotarlo do mnie ze nic nie mam zaplanowanego ani gdzie bede rodzic ani jak. U nas sa dwa szpitale i w sumie nie wiadomo ktory lepszy chyba gdzie bedzie ostry dyzur tam trafie.
Martwi mnie tylko moje cisnienie mimo brania 6 dopegytow dzoennie cisnienie na granicy 140na 95 czyli max granica czytalam dzis ze dziewczyny z takim cisnieniem ostatni miesiac lezaly w szpitalu jakbym musiala tez bym lezala ale nawet nie wiem czy musze. Zawsze przed wizyta biore leki zeby cisnienie bylo nizsze. Uswiadomilam sobie ze jestem zielona w tych wszystkich sprawch.
Dziewczyny czy wy po 38tyg chodzilyscie na ktg do szpitala? Musze chyba na nastepnej wizycie pogadac o tym wszystkim z lekarka. Chodz ostatnio cos zagadywalam to mi powiedziala ze oba dobre szpitale a co do porodu to w szpitalu zdecyduja jaki porod. Oj lipa i chyba deprecha.
Przepraszam ze tak po smecilam.
Martwi mnie tylko moje cisnienie mimo brania 6 dopegytow dzoennie cisnienie na granicy 140na 95 czyli max granica czytalam dzis ze dziewczyny z takim cisnieniem ostatni miesiac lezaly w szpitalu jakbym musiala tez bym lezala ale nawet nie wiem czy musze. Zawsze przed wizyta biore leki zeby cisnienie bylo nizsze. Uswiadomilam sobie ze jestem zielona w tych wszystkich sprawch.
Dziewczyny czy wy po 38tyg chodzilyscie na ktg do szpitala? Musze chyba na nastepnej wizycie pogadac o tym wszystkim z lekarka. Chodz ostatnio cos zagadywalam to mi powiedziala ze oba dobre szpitale a co do porodu to w szpitalu zdecyduja jaki porod. Oj lipa i chyba deprecha.
Przepraszam ze tak po smecilam.
kamkaz
Asia spokojnie ze wszystkim dasz radę, ogarniesz wszystko na cacy choć powiem Ci szczerze, że ja też wszystko bardzo przeżywałam. Dopiero w 32 tc wybrałam położną i się pierwszy raz spotkałam. Tyle tylko że ja wiedziałam gdzie będę rodzić i że muszę mieć cc. No i torbę miałam spakowaną do szpitala od 34tc chyba. Oczywiście dokumenty wszystkie mialam razem z kartą ciąży w torebce by w razie konieczności wziąść torebkę i spokój bo takie szukanie w nerwach to masakra.
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kamkaz
Podziel się: