reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Mnie cc tak samo przeraża!Moją znajomą okropnie zszyli i powiedzieli że gdyby nie była gruba to by to tak nie wyglądało...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej dziewczynki☺ tak to jest czasami blahe zabiegi tak sie koncza dobrze ze wszystko ok ☺
Mimi przyszla @?
Ja Wam powiem ze ja jeszcze wogole nie mysle o porodzie nie dociera chyba do mnie ze to juz nie dlugo dla mnie wogole to jakby jakas odlegla sprawa.
Zuza we wtorek wizytujesz?
Mi przez ostatni tydz wywalilo brzuch i mam problem ze zamiast parcia na siusiu czuje bol podbrzusza jak sie wysikam przechodzi i wciaz ta zgaga moze przez to ze nie mam woreczka nie wiem.
Jak tam samopoczucie po weekendzie? ☺

Asia, jak ja miałam taki ból w podbrzuszu zamiast parcia na pęcherz to mi lekarz kazał brać Urosept. Pomogło.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Kurcze i chyba sie zestresowalam dotarlo do mnie ze nic nie mam zaplanowanego ani gdzie bede rodzic ani jak. U nas sa dwa szpitale i w sumie nie wiadomo ktory lepszy chyba gdzie bedzie ostry dyzur tam trafie.
Martwi mnie tylko moje cisnienie mimo brania 6 dopegytow dzoennie cisnienie na granicy 140na 95 czyli max granica czytalam dzis ze dziewczyny z takim cisnieniem ostatni miesiac lezaly w szpitalu jakbym musiala tez bym lezala ale nawet nie wiem czy musze. Zawsze przed wizyta biore leki zeby cisnienie bylo nizsze. Uswiadomilam sobie ze jestem zielona w tych wszystkich sprawch.
Dziewczyny czy wy po 38tyg chodzilyscie na ktg do szpitala? Musze chyba na nastepnej wizycie pogadac o tym wszystkim z lekarka. Chodz ostatnio cos zagadywalam to mi powiedziala ze oba dobre szpitale a co do porodu to w szpitalu zdecyduja jaki porod. Oj lipa i chyba deprecha.
Przepraszam ze tak po smecilam.

Asia u mnie póki co nie ma @. Dziś 30dc
Ciśnienie masz wysokie..... i kurczę sporo tych dopegytow. Ja też brałam ale już nie pamiętam ile tabletek dziennie.
Pokaż koniecznie swój brzuchalek :wink:

Asia spokojnie ze wszystkim dasz radę, ogarniesz wszystko na cacy choć powiem Ci szczerze, że ja też wszystko bardzo przeżywałam. Dopiero w 32 tc wybrałam położną i się pierwszy raz spotkałam. Tyle tylko że ja wiedziałam gdzie będę rodzić i że muszę mieć cc. No i torbę miałam spakowaną do szpitala od 34tc chyba. Oczywiście dokumenty wszystkie mialam razem z kartą ciąży w torebce by w razie konieczności wziąść torebkę i spokój bo takie szukanie w nerwach to masakra.

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry