reklama
kamkaz
Fanka BB :)
Luteiny niestety nie kupisz bez receptyKamkaz to muszę iść do gin po receptę na tą luteina. Bo pewnie bez to nie dostanę?
Tak luteina to progesteron tak samo jak duphaston. Nie wiem czy to prawda ale moja lekarka zawsze zapisuje luteine bo szybciej działa niż duphaston no i jest tańszy, ale czy to prawda to nie wiem bo nigdy duphastonu nie brałam więc nie wiem.Kamkaz czytam właśnie ze luteina to też progesteron
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
asia333podlasie
ja tez brałam tylko luteine ona ok 10 zł kosztuje na recepte i miałam tylko dopochwowa. Testowałas dzis mimi?
1
169849
Gość
Hej u mnie w miare, dalej mecza mnie wymioty i mam holter zalozony na dobe. Jutri sie dowiem czy wszystko ok z cisnieniem.
Jakis kiepski mam dzis nastroj, ide sobie cos zjesc dobrego na pocieszenie.
Jakis kiepski mam dzis nastroj, ide sobie cos zjesc dobrego na pocieszenie.
kamkaz
Mimi mnie zawsze lekarka kazała brać od 3 dnia po owulacji ale konkretnych dni ja Ci nie napiszę, ponieważ u mnie czasem owu jest w 15-16tc a czasem dopiero w 25tc bo w tym dniu cyklu była owu i na świecie mam synka.A więc muszę porozmawiać z moją Panią ginekolog. A powiedzcie dziewczyny w jakich dniach cyklu bralyscie ta luteine? Ja duphaston biorę 16-24dc
Asia ja już nie testuje. Czekam do niedzieli na @ ....
Paulina który tc U Ciebie?
A Ty wiesz konkretnie kiedy masz owu? Byłaś kiedyś na monitoringu?
Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
asia333podlasie
Ja bralam od 16 do 25 ale mialam bardzo regularne cykle i wiedzialam ze owu byla 14dc bo jezeli wezniesz za wczesnie to owu zatrzymasz i zadnych szans na ciaze nie ma. Ja nie mialam monitoringu ani nic takiego tylko czulam jak peka nawet jajeczko.
Moze skus sie jeszcze na test ☺
Moze skus sie jeszcze na test ☺
Podziel się: