reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Kochane od dziś w Rossmannie są oryginalne szumiące misie Whisbear za 99,99zł!:) Fajna promocja!My planowaliśmy takiego kupić więc mąż właśnie pojechał do sklepu.Mam nadzieję,że jeszcze będą.
Ja nic nie kupuje,tzn.mój mąż nie uznaje tego święta...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja juz po holterze odebralam wynik. I jest slabo, zapisalam sie na wizyte do kardiologa i zobaczymy jakie kroki podejmie.

Czy przy nadcisnieniu i odklejaniu sie siatkowki w gre wchodzi tylko cc?

A to moje wyniki
1489146014-aaaaaa.jpeg

Tez właśnie widziałam te Szumisie i się zastanawiam, czy to coś wartego zainteresowania rzeczywiście. Ale pewnie i tak nie kupię, bo jestem przed badaniem polowkowym i jakoś boję się za wcześnie cieszyć kupowaniem rzeczy dla dziecka.

Wysłane z mojego Le X820 przy użyciu Tapatalka

Myslicie ze one na prawde sa takie fajne i potrzebne jaka jest wasza opinia[emoji5]
Ja szumisia nie mam i nie żałuję. Piotrek jak miał kolki to uspakajał się przy suszarce do włosów więc mąż ściągnął na telefon 2 godziny szumu suszarki i mu puszczalismy. Zresztą do dziś mu tak zostało, że nie lubi spać hak jest cisza więc śpi przy suszarce. Nagralismy na stary tel bez karty sim i jest ok. Siostra szumisia ma bo dostała od męża siostry ale Jej Wiktor nie lubi go i woli melodyjki niż szum. Więc leży w kącie. A Wiktor ma teraz pół roku. Za to u kolezanki szumiś się sprawdza i jest z niego bardzo zadowolona. Więc chyba trzeba wypróbować i kazdy musi zdecydować osobiscie czy się u nich sprawdza czy nie.
Hej, ja juz po holterze odebralam wynik. I jest slabo, zapisalam sie na wizyte do kardiologa i zobaczymy jakie kroki podejmie.

Czy przy nadcisnieniu i odklejaniu sie siatkowki w gre wchodzi tylko cc?

A to moje wyniki
1489146014-aaaaaa.jpeg
Paulina jeśli masz nadciśnienie już w ciąży to w moim szpitalu lekarze nie chcą ryzykować porodu przez sn bo przy wysiłku ciśnienie idzie w górę a przy wysokim ciśnieniu jest obawa że może odkleic się łożysko. Ale z tego co się orientuję to dużo zależy od lekarza. Moja bratowa też miała cisnienie w ciąży i od 33 tc była w szpitalu bo pojawiło się jej białko w moczu. Niby obserwowali ale im bliżej porodu tym cisnienie wyższe i leki nie zbijaly go. No i pod koniec 35 tc cisnienie miała już np 190 /120 lub wyższe no i w pierwszyn dniu 36tc w nocy brali ją na cc bo bali się o dziecko

Napisane na LG-H525n w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja powiem Ci paula ze chcialabym miec takie cisnienie u mnie caly czas 138-140 na 90-95 i to przy 6 dopegytach wiec lipa ciekawe jak u mnie bedzie z porodem wolalabym sama rodzic . Mi tez raz pojawilo sie bialko w moczu ale juz przy kolejnym badaniu go nie bylo. Ja tez narazie odpuszcze sobie tego szumisia najwyzej kupie po porodzie ☺

Do góry