reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Cześć Dziewczyny:*
Myślę,że on ma problem z otyłymi i tyle...Myśli że wszystkie zaraz mają choroby które się łączą z otyłością.Mam dobry cukier,mierze 4x dziennie.Dlatego powiedziałam mu przez telefon że nie pójdę do szpitala to odpowiedział,że na następnej wizycie podpiszę dokument że pomimo jego zaleceń postanowiłam nie iść do szpitala...Mówię Wam ten facet mnie wykończy.Idę do niego w poniedziałek i już się stresuję...28.marca mam połówkowe u innego lekarza i jak będzie przyjemniejszy to może do niego się przepiszę...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Szczerze mówiąc to ja chyba bym zmieniła lekarza. Co za dupek z niego... On może myśli, że wszystkie muszą być zgrabne jak modelki... bez przesady. Olej dziada i sie nie denerwuj. Teraz najważniejsze jest zdrowie Twoje i Fasolki a nie żebyś ten piękny czas jakim jest ciąża spędziła na zamartwianiu się co lekarz powie... Ty masz sie cieszyć tym stanem bo ani się nie obejrzysz a już bedziesz na porodówce

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczyny mnie tez dziwia wizyty bez usg no ja takich na szczescie nie mam ale bym sie wkurzyla czekam 4 tyg zeby zobaczyc dzidzie a nie zeby z lekarzem pogadac. Teraz mnie troche zmartwilyscie z ta plucia bo kurcze ja w sumie tylko z polowkowych mam zdjecie siusiaka mam nadzieje ze nic juz sie nie zmieni [emoji5] musze na nastepnej wizycie powiedziec dla gin niech dobrze po patrzy.
Zuza to jednak cos z lekarzem u Ciebie bo u Pauliny byl ponad 100 cukier za kazdym razem nadczo. Ja dzis zaczynam 30 tydz [emoji5] ale obudzilam sie z jakims bolem glowy bede lezakowac.
U mnie na szczęście też tak jest że na każdej wizycie było usg. No i u mnie wizyta srednio co 2 tygodnie z badaniem szyjki i usg. A i tak się stresowałam przed wizytą czy wszystko było ok. Mnie uspokajał detektor tętna płodu i jak sobie posłucham to mi zawsze ułożyło, szczególnie jak nie czulam jeszcze ruchów

A ja mam przeczucie, ze u mnie befzie dziewczynka bo jeszcze nie bedac w ciazy mowilam, ze u mnie pierwsza bedzie cora. :)

Ja tak na szybko, w Tesco sa fajne bodziaki po 14 zl pozniej wrzuce zdjecie.

Wszystkiego najlepszego kochane kobiety!

Wszystkiego Najlepszego Kochane:* Cudownego dnia:*
Kamkaz zobaczę jak będzie wyglądała poniedziałkowa wizyta i wtedy zdecyduję:)
O.paulina czekam na fotki:)
Do dziewczyn które biorą Mama DHA.Nie wiem jak w innych miastach ale w Poznaniu jest sieć aptek Medkon.Cena za opakowanie to 39,90zł;)

Wszystkiego Najlepszego Kochane:* Cudownego dnia:*
Kamkaz zobaczę jak będzie wyglądała poniedziałkowa wizyta i wtedy zdecyduję:)
O.paulina czekam na fotki:)
Do dziewczyn które biorą Mama DHA.Nie wiem jak w innych miastach ale w Poznaniu jest sieć aptek Medkon.Cena za opakowanie to 39,90zł;)

Trzymam kciuki za super wiadomości na poniedziałkowej wizycie.
Jeśli chodzi o leki to ja do tej pory zamawiam przez internet. Ceny są o wiele niższe niż w stacjonarnych aptekach u mnie. Zresztą nawet teraz mleko synowi też zamawiam w aptece gemini. Mozna popatrzeć i a nóż leki będą tańsze.

reklama
A ja mam przeczucie, ze u mnie befzie dziewczynka bo jeszcze nie bedac w ciazy mowilam, ze u mnie pierwsza bedzie cora. :)

Ja tak na szybko, w Tesco sa fajne bodziaki po 14 zl pozniej wrzuce zdjecie.

Wszystkiego najlepszego kochane kobiety!
O tak w tesco fajne są ciuszki no i gatunkowo też są ok.ale u mnie niestety nie ma już tych większych na 92-98.zostały do rozm 86

Do góry