reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Dziękuję:*
Tak to jest z dziećmi;) Od poczęcia potrafią fochy strzelać;) Płci Kuby nie znałam aż do porodu...Mam nadzieję,że na następnej wizycie się dowiesz:* Ja też bym chciała już wiedzieć kto mieszka w moim brzuchu;)
Super wieści:* Czyli tylko mój lekarz ma jakieś problemy z wynikami cukru;)
Dobranoc:*

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej, dopiero nadrabiam posty.
Zuza super focia, widac szczescie wypisane na twarzy ;)

Mimi trzymam kciuki caly czas!

Asia elegancki wozek i cena dobra az jestem w szoku. :)

No to tak.. jestem po wizycie. Ginek nie zaplanowala dla mnie USG na tej wizycie bo niby nastepna to polowkowe i po co zagladac, takie bla bla. Wkurzylam sie i jej powiedzialam ze nie wytrzymam 2 miesiecy bez wiedzy czy z maluchem wszystko ok poza tym po wizycie i poznaniu plci na 100% mialam jechac do galerii robic wyprawke. Zlitowala sie nade mna i zrobila usg nawet bezpłatnie. No ale dzieciatko mialo w nosie matke, siedzialo po turecku i ni w zab nie chcialo pokazac co tam miedzy nozkami ma. Utarlo nosa.. Takze z tego co lekarz mowi, szanse sa rowne ale nie widzi by cos dyndalo.. Albo corka albo malutki siusiak. Matka musi czekac kolejny miesiąc. ;)
Juz nie wiem co mam myslec, syn czy cora?

Dobrej nocki :*
Heh skąd ja to znam... ja w ciąży też nie wiedziałam co będzie bo raz że chłopak a na kolejnej że jednak dziewczyna. No ale u mnie Piotrek był ulozony poprzecznie i nóżkami do dołu. W 36tc deszcze był ulozony poprzecznie a po dwoch dniach trafilam do szpitala i dziecko mialo juz się nie.obrócić a tu w 38t obrócił się ale nadal był wstydliwy.byla niespodzianka przy porodzie[emoji3]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Myślałam że tylko ja nie znam płci. Chciałabym wiedzieć kto tam rośnie. ..

Zuza mój ginek robi wszystkie badania i na dodatkowe usg nie umawiam się.

Hej dziewczyny mnie tez dziwia wizyty bez usg no ja takich na szczescie nie mam ale bym sie wkurzyla czekam 4 tyg zeby zobaczyc dzidzie a nie zeby z lekarzem pogadac. Teraz mnie troche zmartwilyscie z ta plucia bo kurcze ja w sumie tylko z polowkowych mam zdjecie siusiaka mam nadzieje ze nic juz sie nie zmieni ☺ musze na nastepnej wizycie powiedziec dla gin niech dobrze po patrzy.
Zuza to jednak cos z lekarzem u Ciebie bo u Pauliny byl ponad 100 cukier za kazdym razem nadczo. Ja dzis zaczynam 30 tydz ☺ ale obudzilam sie z jakims bolem glowy bede lezakowac.

Moja mama do dnia porodu myslala, ze jestem chlopcem. Ja sobie tego nie wyobrazam, podziwiam osoby ktore nie chca znac plci.

Zuza twoj lekarz chyba przesadza skoro mialas mniejszy poziom cukru ode mnie i juz do szpitala cię wysyla.. Moze skonsultuj to z innym?

Cześć Dziewczyny:*
Myślę,że on ma problem z otyłymi i tyle...Myśli że wszystkie zaraz mają choroby które się łączą z otyłością.Mam dobry cukier,mierze 4x dziennie.Dlatego powiedziałam mu przez telefon że nie pójdę do szpitala to odpowiedział,że na następnej wizycie podpiszę dokument że pomimo jego zaleceń postanowiłam nie iść do szpitala...Mówię Wam ten facet mnie wykończy.Idę do niego w poniedziałek i już się stresuję...28.marca mam połówkowe u innego lekarza i jak będzie przyjemniejszy to może do niego się przepiszę...

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry