reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Ja tez mam nadzieje fajnie jakbys dolaczyla do nas ☺
asia333podlasie
Jak tam Inka minal weekend i jak tam czujesz juz ruchy?
Inka1985
Jak leżę i przyloze rękę to czuję jakby takie delikatne wibracje albo bąbelki. Nie jestem pewna czy to akurat to. Martwię się. Wizyta dopiero 21 marca. Zwariuje w tej ciąży...
a weekend dobrze. Zaliczyłam dużo spacerów aż mnie krocze od tego boli. ..
nie chcę cały czas siedzieć w domu bo jeszcze za dużo przytyje.
a weekend dobrze. Zaliczyłam dużo spacerów aż mnie krocze od tego boli. ..
nie chcę cały czas siedzieć w domu bo jeszcze za dużo przytyje.
asia333podlasie
Ale nie przesilaj sie ze spacerami bo szyjka moze sie skracac. Ja mam 22 wizyte wiec tez nie moge aie doczekac
Zuza87
Ja podobnie jak Inka sporo spaceruję Załatwiam sprawy,teraz wszędzie trzeba zmienić nazwisko...
Inka podobnie mam z ruchami.Umówiłaś się już na połówkowe?
Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom
Inka podobnie mam z ruchami.Umówiłaś się już na połówkowe?
Zuza87
Paulina jak po wizycie?Daj znać koniecznie!:*Zuza dziekuje Kwiatuszku [emoji8] W poniedzialek mam wizyte, grzecznie sobie poczekam na diagnoze.
1
169849
Gość
Hej, dopiero nadrabiam posty.
Zuza super focia, widac szczescie wypisane na twarzy
Mimi trzymam kciuki caly czas!
Asia elegancki wozek i cena dobra az jestem w szoku.
No to tak.. jestem po wizycie. Ginek nie zaplanowala dla mnie USG na tej wizycie bo niby nastepna to polowkowe i po co zagladac, takie bla bla. Wkurzylam sie i jej powiedzialam ze nie wytrzymam 2 miesiecy bez wiedzy czy z maluchem wszystko ok poza tym po wizycie i poznaniu plci na 100% mialam jechac do galerii robic wyprawke. Zlitowala sie nade mna i zrobila usg nawet bezpłatnie. No ale dzieciatko mialo w nosie matke, siedzialo po turecku i ni w zab nie chcialo pokazac co tam miedzy nozkami ma. Utarlo nosa.. Takze z tego co lekarz mowi, szanse sa rowne ale nie widzi by cos dyndalo.. Albo corka albo malutki siusiak. Matka musi czekac kolejny miesiąc.
Juz nie wiem co mam myslec, syn czy cora?
Dobrej nocki :*
Zuza super focia, widac szczescie wypisane na twarzy
Mimi trzymam kciuki caly czas!
Asia elegancki wozek i cena dobra az jestem w szoku.
No to tak.. jestem po wizycie. Ginek nie zaplanowala dla mnie USG na tej wizycie bo niby nastepna to polowkowe i po co zagladac, takie bla bla. Wkurzylam sie i jej powiedzialam ze nie wytrzymam 2 miesiecy bez wiedzy czy z maluchem wszystko ok poza tym po wizycie i poznaniu plci na 100% mialam jechac do galerii robic wyprawke. Zlitowala sie nade mna i zrobila usg nawet bezpłatnie. No ale dzieciatko mialo w nosie matke, siedzialo po turecku i ni w zab nie chcialo pokazac co tam miedzy nozkami ma. Utarlo nosa.. Takze z tego co lekarz mowi, szanse sa rowne ale nie widzi by cos dyndalo.. Albo corka albo malutki siusiak. Matka musi czekac kolejny miesiąc.
Juz nie wiem co mam myslec, syn czy cora?
Dobrej nocki :*
reklama
1
169849
Gość
A co do glukozy to kazala ograniczyc slodkie. Myslalam ze na nastepna wizyte musze zrobic krzywa albo powtorzyc na czczo ale o dziwo mam nie robic nic. Moze mi sie upiecze
Podziel się: