reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

Cykle 30 dniowe. A test o czułości 10.
Też dziś robiłam test bo do dziś mam brać duphaston ... Ale rzeczywiście póki nie ma @ to jest nadzieja ;)

reklama
Zuza pięknie

Mimi może jeszcze wcześnie na test. Mi pierwszy w tej ciąży też wyszedł z 1 kreską.

Piękny wózek.

Jak leżę i przyloze rękę to czuję jakby takie delikatne wibracje albo bąbelki. Nie jestem pewna czy to akurat to. Martwię się. Wizyta dopiero 21 marca. Zwariuje w tej ciąży...
a weekend dobrze. Zaliczyłam dużo spacerów aż mnie krocze od tego boli. ..
nie chcę cały czas siedzieć w domu bo jeszcze za dużo przytyje.

Ja podobnie jak Inka sporo spaceruję;) Załatwiam sprawy,teraz wszędzie trzeba zmienić nazwisko...
Inka podobnie mam z ruchami.Umówiłaś się już na połówkowe?

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, dopiero nadrabiam posty.
Zuza super focia, widac szczescie wypisane na twarzy ;)

Mimi trzymam kciuki caly czas!

Asia elegancki wozek i cena dobra az jestem w szoku. :)

No to tak.. jestem po wizycie. Ginek nie zaplanowala dla mnie USG na tej wizycie bo niby nastepna to polowkowe i po co zagladac, takie bla bla. Wkurzylam sie i jej powiedzialam ze nie wytrzymam 2 miesiecy bez wiedzy czy z maluchem wszystko ok poza tym po wizycie i poznaniu plci na 100% mialam jechac do galerii robic wyprawke. Zlitowala sie nade mna i zrobila usg nawet bezpłatnie. No ale dzieciatko mialo w nosie matke, siedzialo po turecku i ni w zab nie chcialo pokazac co tam miedzy nozkami ma. Utarlo nosa.. Takze z tego co lekarz mowi, szanse sa rowne ale nie widzi by cos dyndalo.. Albo corka albo malutki siusiak. Matka musi czekac kolejny miesiąc. ;)
Juz nie wiem co mam myslec, syn czy cora?

Dobrej nocki :*

reklama
A co do glukozy to kazala ograniczyc slodkie. Myslalam ze na nastepna wizyte musze zrobic krzywa albo powtorzyc na czczo ale o dziwo mam nie robic nic. Moze mi sie upiecze ;)

Do góry