reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

U nas ogolnie ceny wozkow tez sa niskie taniej niz w internecie za ten 3 w 1 zaplacilismy 1250zl.
Zuzia czujesz juz ruchy malenstwa? Teraz wizyte masz dopiero prenatalne czy jeszcze u swego masz gin wizyte?

Załączniki

• 20170306_092158.jpg
    20170306_092158.jpg
    938,9 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Wczoraj poczułam dwa kopniaki;) Ale na razie tylko tyle...
W następny poniedziałek mam wizytę u swojego gin.Będzie niezadowolony,jak zwykle...:/ Muszę się z nim przemęczyć...
Paulina dzisiaj ma chyba wizytę[emoji110]

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

A no tak . Nie myslalas Zuza zeby pojsc raz do innego lekarza tak po pytac co on o tym sadzi? Nawet na Nfz zapisac sie w kolejke? A polowkowe masz u kogos innego tak ?

Asia boski ten wózek!!!!!!!! Jej ale mi sie podoba.
Zrobię jeszcze test w czwartek. Ale jakoś się zdolowalam. :frown:

Nie doluj sie. Wazne ze masz juz dzieciaczka jednego na drugiego przyjdzie czas. A powiedz mi czy bierzesz jakas luteine czy cos takiego?
Ciesze sie ze Ci sie podoba to firma gusio a model florencja.

reklama
:frown::hmm::sad::(
Test jedna kreska....
Jakie długie masz cykle? Bo to może być jeszcze za wcześnie na test. Ewentualnie może beta by była już podwyższona. Ja.bralam luteine od 3 dnia po owu przez 10 dni. Ostatniego dnia zrobiłam test i jedna.kreska więc odstawiłam bo takie mialam polecenie od lekarza. Na 4 dzień od odstawienia powtórzyłam test bo okresu nie było i była taka słabiutka kreska dopiero, ale totalnie mało widoczna. Więc moze u Ciebie tez warto powtórzyć test. Ja mimo wszystko trzymam kciuki, bo póki okresu nie ma to jest nadzieja[emoji3]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry