reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ja tez trzymam kciuki za tescik mam nadzieje ze do nas dolaczysz☺
U mnie weekend pracowicie wczoraj sprzatanie i na podworku troche dzialalam klomby troche grackami zruszylam bo juz tulipanki po wychodzily. A dzis to wogole szal cial haha na zakupach bylismy kupilam wkoncu wozek i inne pierdoly jak karuzele materac kocyki reczniki itd wiec jestem zadowolona ☺

A jak przeczucia mimi?

Nie ma czego sie bac ☺ My bedziemy czekac ale wiem ze juz bys chciala ☺ no wlasnie chcialam wstawic ale wyskakuje ze za duzy plik a nie wiem jak zmniejszyc jak dojde to wstawie ☺
Kiedy doklasnie testujesz i ktory to bedzie dc?

U mnie jutro 24dc i niewiem czy testowac jutro rano czy we wtorek

QUOTE="asia333podlasie, post: 14932460, member: 169410"]Nie ma czego sie bac ☺ My bedziemy czekac ale wiem ze juz bys chciala ☺ no wlasnie chcialam wstawic ale wyskakuje ze za duzy plik a nie wiem jak zmniejszyc jak dojde to wstawie ☺
Kiedy doklasnie testujesz i ktory to bedzie dc?[/QUOTE]

reklama
Do góry