i kto to mówi
no w porównaniu z innymi to ja jestem mały pryszczyk
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i kto to mówi
Te hustawki tez sa do 9kg... Jak planujesz wieksze dziecko, to hustawki 3w1 - czyli krzeselko podwieszane do hustawki - one maja wiekszy udzwig. No, w sumie normalne dziecko to juz jak ma te 9kg to siedzi i lezaczek mu potrzebny jak kolczyk w nosie... Normalne dziecko - Karol juz do lezaczka nie bardzo. Miesci sie, ale biedny lezaczek zupelnie pod moim dzieckiem oklapa i maly niemal tylkiem po ziemi szoruje.Leżaczki na wygiętym pręcie mają też swoje wady - są tylko do 9 kg;/
a ja na to "choruje"
BABYBJORN - leżaczek BALANCE - czarny/paseczki (2434943240) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
tylko niech mi ktos pomoze bank obrabowac, co z takim brzuchem moze byc problematyczne...
mysle intensywnie o december, jak tam akcja sie rozkreca, bo to przeciez dzis?