Ainhoa
Mama Zuzi
Ainhoa, moje mieszcza. Jedne maja taki wielki panel, biegnacy przez caly przod i gleboki az do kroku, wiec tam wszystko sie miesci, drugie sa glupie bo maja z bokow elastyczne wstawki i te faktycznie sie nie bardzo sprawdzaja. Te pierwsze sa ok, poki brzuszek nie jest naprawde duzy. Natomiast ogrodniczki sa po prostu przewygodne - nic mi z tylka nie spada, nic nigdzie nie uwiera - tylko wyglada sie w nich jak przerosnieta dzidzia, ale to mi akurat nie przeszkadza. I pod tym wzgledem Anglia mi sie podoba. Tu nie trzeba robic makijazu zeby wyniesc smieci.;-) Moj malo wytworny styl i tak jeszcze nie jest tu obciachowy bo widywalam juz pania w pizamie i szlafroczku (z dziecieciem w wozku, a jakze) robiaca zakupy w sklepie na rogu, a powyciagane dresy (czasem niezupelnie juz cale) tez sie na ulicy trafiaja. Norma sa ludzie w ubraniach roboczych, pielegniarki w mundurkach, personel z marketow w uniformach - nikt sie nie szczypie.
Anglii to Ci akurat zazdroszczę...
Te moje jeansy są takie, że panel bawełniany zaczyna się na 5-6 cm brzucha, własnie tej fałdki, a jeans jest za ciasny;/
Szukam jeszcze bodziaków z długim rękawem. Kłaczku, jakie bodziaki się sprawdziły u Ciebie? Kopertowe czy wkładane przez główkę?