reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Pogoda mroźna ale w dzień było słoneczko. Chciałabym już wiosnę i z domu bym częściej wychodziła.
A w tv to rzeczywiście nic nie ma . Zastanawiam się za co płacimy abonament w cyfrze. Zaraz chyba odpalę jakiś film z youtube.

reklama
A skąd jesteście ?
Ja dzisiaj zostałam z synem u mamy bo nie ma to jak mama która zadba o swoje dziecko :)
Macie tez tak ze po jedzeniu czujecie się źle albo boli was woreczek żółciowy? Mnie boli odkąd zaszłam w ciążę co za masakra :/

Ja jestem z Poznania.
Zazdroszczę dobrych relacji z mamą ja się ze swoją nie dogaduje...
Ja dzisiaj sie źle czuje po obiedzie...Bulgocze mi nieprzyjemnie w brzuchu:/ Po każdym posiłku czujesz się źle czy po pewnych produktach?

Napisane na GT-I8190 w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze to faktycznie problem:/ Nie wiem co Ci poradzić:(
To u mnie zupełnie na odwrót,dobrze dogaduję się z teściową.Moja mama potrafi mnie zapytać czy nie wstydzę się syna ze szkoły odbierać,bo jestem grubasem jak to ładnie mówią w mojej rodzinie...:(

A skąd jesteście ?
Ja dzisiaj zostałam z synem u mamy bo nie ma to jak mama która zadba o swoje dziecko :)
Macie tez tak ze po jedzeniu czujecie się źle albo boli was woreczek żółciowy? Mnie boli odkąd zaszłam w ciążę co za masakra :/

Jestem z dolnośląskiego z Bolesławca. Byłam 2 tygodnie u mamy to tak dbała że 2 kg przytylam. 2 października miałam operację usunięcia woreczka i zaraz później zaszlam w ciążę. Czuję się super tylko czasami jak przesadze to mam niestrawność ale to pikuś w porównaniu do tego co bylo przed zabiegiem.

Kurcze to faktycznie problem:/ Nie wiem co Ci poradzić:(
To u mnie zupełnie na odwrót,dobrze dogaduję się z teściową.Moja mama potrafi mnie zapytać czy nie wstydzę się syna ze szkoły odbierać,bo jestem grubasem jak to ładnie mówią w mojej rodzinie...:(

Uroczo naprawdę uroczo. Nie cierpię tych wszystkich uwag a najbardziej tych testów typu wujek dobra rada. Jak jesteś grubym jakoś każdy nagle ma prawo do oceniania/krytykowana i dawania super rad. Zauważyłaś to? Jakoś jak ktoś jest łysy albo niski nigdy nie słyszę o na porost wlosow najkepiej użyj tego a na wzrost lepiej nie chodzić w takie miejsca bo wstyd. Ludzie rodziny i czasem z otoczenia i i ch uwag niby w dobrej wierze.
A tak taprawde to jest wchodzenie w cudzą sferę prywatną! Jak ktoś ma ochotę porozmawiania o swojej otyłości to porozmawia ale nie trzeba mówić tego na forum rodzinnym tudzież przy znajomych.

reklama
Nie widuję się wcale z rodzicami bo tylko mnie denerwują...Mam "idealną" siostrę więc w ogóle... Mój syn ma autyzm a ze strony rodziny nie mam ani wsparcia ani żadnej pomocy. Wg nich autyzm to jest mój wymysł(pomimo dokumentacji jaką posiadamy) a Kuba jest po prosty rozpieszczony:/ Wiem,że powinno być inaczej ale czasem lepiej jest się odciąć.

Do góry