reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
Ale co jednak będziesz piersią karmić? Zmieniłaś zdanie? Czy dalej opcja ze siara i później mm? Kurcze nie pamiętam dlaczego wolisz mm pisałaś kiedyś ale już nie pamiętam ... ? Tak czy siak nie ważne jak będziesz karmić :) oby wam pasowało :) hehe zastanawiam się jak się chłopca przewija te małe jajeczka :) my z mankiem to same dziewczyny plodzimy :-D

Ah Madalena, nawet mi nie mow...tak jest, moja kolej teraz...zaczynam portkami trzasc, jak to sie mowi...
Dziś przyszla paczka od rodzicow z roznymi rroznosciami dla malenstwa i dla nas ,w tym bujaczek o ktorym pisalyscie. Wybralam wersje w kolorze zielonym bo niebiesko-pomaranczowa nie podobala mi sie I..niestety nie ma w him zadnej zabawki z muzyka :( beznadziejnie, znow pewnie Bede musiala kupic osobno, co tutaj kosztuje z 10-15 euro...polowa ceny calego bujaczka! źle doczytalam opis, tylko wersja niebieska miala zabawki z pozytywka :(

Karina to super ze taki cichutki synek :-) widze ze chyba tylko ja tak expresowo po cesarce wyszlam :-) we wtorek cesarka a w czwartek do domku.
Aisha bardzo fajnie ze juz do domku :-) no i najwazniejsze ze badania dobre i ze złe rzeczy wykluczone :-) ciesze sie razem z Wami!
Moj synek teraz to wrecz nie lubi byc na rekach hehhe to dopiero zmiany :-) teraz zje i albo zasypia albo wykrzywia sie bo chce do bujaczka.
Rurka ja tez sie zastanawialam jak to bedzie z chlopakiem bo w rodzinie same dziewczynki :-) a okazuje sie ze tak samo jest ;-)

Agnella jeszcze bedziesz miala dosc pozytywek ;-) z tego co widze po moim maluchu to najwazniejsze zeby bylo co ogladac ;-)
My mamy taka karuzele na lozeczko i zeby sie krecila to trzeba wlaczyc a wtedy wlacza sie pozytywka ktora po 2 miesiacach mnie do szajby doprowadza hehhe

Rurka - nie .. To nie dla mnie :(
Juz dzis wzięłam tabletki na blokadę laktacji ...

Z Emily wtedy chciałam i normalny poród itd. Na wszystko bylam nastawiona i nic z tego nie wyszło ...
Przewijanie jajcolka to katastrofa lol sika jak fontanna z nienacka i wkulko zielona kupa rzadka ...

Angella zleci szybko :) super ze paczka przyszła i zadowolona jestes :)

Hej dziewczyny

Aisha super ciesze sie bardzo ze juz po szpitalu i wykluczone grozne choroby.

A ja dalej leze aczkolwiek dzisiaj troche pochodzilam po mieszkaniu.

reklama
Do góry