reklama
rurka
Fanka BB :)
Ale co jednak będziesz piersią karmić? Zmieniłaś zdanie? Czy dalej opcja ze siara i później mm? Kurcze nie pamiętam dlaczego wolisz mm pisałaś kiedyś ale już nie pamiętam ... ? Tak czy siak nie ważne jak będziesz karmić oby wam pasowało hehe zastanawiam się jak się chłopca przewija te małe jajeczka my z mankiem to same dziewczyny plodzimy
agnella2
Ah Madalena, nawet mi nie mow...tak jest, moja kolej teraz...zaczynam portkami trzasc, jak to sie mowi...
Dziś przyszla paczka od rodzicow z roznymi rroznosciami dla malenstwa i dla nas ,w tym bujaczek o ktorym pisalyscie. Wybralam wersje w kolorze zielonym bo niebiesko-pomaranczowa nie podobala mi sie I..niestety nie ma w him zadnej zabawki z muzyka beznadziejnie, znow pewnie Bede musiala kupic osobno, co tutaj kosztuje z 10-15 euro...polowa ceny calego bujaczka! źle doczytalam opis, tylko wersja niebieska miala zabawki z pozytywka
Dziś przyszla paczka od rodzicow z roznymi rroznosciami dla malenstwa i dla nas ,w tym bujaczek o ktorym pisalyscie. Wybralam wersje w kolorze zielonym bo niebiesko-pomaranczowa nie podobala mi sie I..niestety nie ma w him zadnej zabawki z muzyka beznadziejnie, znow pewnie Bede musiala kupic osobno, co tutaj kosztuje z 10-15 euro...polowa ceny calego bujaczka! źle doczytalam opis, tylko wersja niebieska miala zabawki z pozytywka
madalena_82
Karina to super ze taki cichutki synek :-) widze ze chyba tylko ja tak expresowo po cesarce wyszlam :-) we wtorek cesarka a w czwartek do domku.
Aisha bardzo fajnie ze juz do domku :-) no i najwazniejsze ze badania dobre i ze złe rzeczy wykluczone :-) ciesze sie razem z Wami!
Moj synek teraz to wrecz nie lubi byc na rekach hehhe to dopiero zmiany :-) teraz zje i albo zasypia albo wykrzywia sie bo chce do bujaczka.
Rurka ja tez sie zastanawialam jak to bedzie z chlopakiem bo w rodzinie same dziewczynki :-) a okazuje sie ze tak samo jest ;-)
Aisha bardzo fajnie ze juz do domku :-) no i najwazniejsze ze badania dobre i ze złe rzeczy wykluczone :-) ciesze sie razem z Wami!
Moj synek teraz to wrecz nie lubi byc na rekach hehhe to dopiero zmiany :-) teraz zje i albo zasypia albo wykrzywia sie bo chce do bujaczka.
Rurka ja tez sie zastanawialam jak to bedzie z chlopakiem bo w rodzinie same dziewczynki :-) a okazuje sie ze tak samo jest ;-)
madalena_82
Agnella jeszcze bedziesz miala dosc pozytywek ;-) z tego co widze po moim maluchu to najwazniejsze zeby bylo co ogladac ;-)
My mamy taka karuzele na lozeczko i zeby sie krecila to trzeba wlaczyc a wtedy wlacza sie pozytywka ktora po 2 miesiacach mnie do szajby doprowadza hehhe
My mamy taka karuzele na lozeczko i zeby sie krecila to trzeba wlaczyc a wtedy wlacza sie pozytywka ktora po 2 miesiacach mnie do szajby doprowadza hehhe
Karina34
Rurka - nie .. To nie dla mnie
Juz dzis wzięłam tabletki na blokadę laktacji ...
Z Emily wtedy chciałam i normalny poród itd. Na wszystko bylam nastawiona i nic z tego nie wyszło ...
Przewijanie jajcolka to katastrofa lol sika jak fontanna z nienacka i wkulko zielona kupa rzadka ...
Angella zleci szybko super ze paczka przyszła i zadowolona jestes
Juz dzis wzięłam tabletki na blokadę laktacji ...
Z Emily wtedy chciałam i normalny poród itd. Na wszystko bylam nastawiona i nic z tego nie wyszło ...
Przewijanie jajcolka to katastrofa lol sika jak fontanna z nienacka i wkulko zielona kupa rzadka ...
Angella zleci szybko super ze paczka przyszła i zadowolona jestes
lucalew
Hej dziewczyny
Aisha super ciesze sie bardzo ze juz po szpitalu i wykluczone grozne choroby.
A ja dalej leze aczkolwiek dzisiaj troche pochodzilam po mieszkaniu.
Aisha super ciesze sie bardzo ze juz po szpitalu i wykluczone grozne choroby.
A ja dalej leze aczkolwiek dzisiaj troche pochodzilam po mieszkaniu.
reklama
lucalew
Dziewczyny zdrowych, radosnych, pysznych w gronie najblizszych Swiat Wielkiej Nocy Wam zycze
Podziel się: