reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

reklama
GRATULACJEEEEEEE :D:D:D super chłopczyk!!!! fajowski no i duży :D mój tyle ważył jak miał 5 tygodni hehe - ale mój to takie chucherko ;)
Super że już po wszystkim widać że i mama i synek szczęśliwi :D

Aisha jak tam? Jak badania? Kiedy wychodzicie?
Karina jak sie czujesz? Jak Kuba? Kiedy do domku?
Pozostale dziewczyny jak tam u Was? Agnella teraz chyba Ty nastepna :-)
Moj synek zrobil sie taki grzeczny (odpukac!) ze az nie wiem co robic! Niby mam teraz czas na wszystko ale ciagle nie moge sie nadziwic ze tak mam teraz fajnie :-)
Maly pieknie spi w nocy - od 23 do 8.30 z 1 przerwa na jedzenie o 5 lub 6
A w dzien albo sie bawi albo spi! Tak sobie wyobrazalam macierzynstwo ale pierwsze 2 miesiace to bylo calkiem co innego.

No właśnie Aisha jak tam u was?? Coś juz wiadomo? Jak Aleks znosi pobyt w szpitalu?

Karina jak tam u was ? Jak laktacja? Jak Pierwsza doba Kubusia minęła?

Kiedyś miałyśmy listę ale już jej nie odnajdę ... która teraz rodzi?

Madalena super ze tak ładnie wam się układa !! Wrzuć fotki małego :)

Hejka. Juz jesteśmy w domu. Mały dzielnie zniósł badania i cewnik przez 48h. Wszystkie wyniki w normie wiec nadal nie wiadomo skąd te kamienie w nerkach. Jeszcze jeden wynik ma być za dwa tygodnie.
I za.miesiąc znowu usg żeby sprawdzić czy coś się dzieje.
Wszelkie groźne choroby wykluczają. Wiec teraz tylko obserwować mamy.

Madalena mój też w dzień grzeczny, je,bawi się,śpi. Czasem wymaga odrobiny przytulania i noszenia,ale to głównie dlatego ze lubi spacerować i obserwować otoczenie.
W nocy gorzej,bo wciąż budzi się co 3h na karmienie. Ale mam nadzieje ze wkrótce zalapie jakiś rytm dłuższego spania. Na razie tylko lekarze i szpitale wiec ciężko.
Ale ostatnio jest aniolkiem :) do następnego skoku rozwojowego :)

Madalena czuje sie ok, juz na nogach wiec z dnia na dzien bedzie lepiej :)
Kubus jest cichutki i duzo sra lol a do domu we wtorek :) tak wiec jeszcze troche ...

Super ze Ty z Twojego synusia zadowolona :)

Rurka laktacja ??? Chciałam tylko siare dać bo nie chciałam karmić - a dostałam posiniaczone cycki i bol przy karmieniu :(
Kubus bardzo spokojny :)

Aisha super ze juz w domu jestescie i ze badania dobre :)

reklama
Aaaaaaaaaaaa no tak zapomniałam ze nie chciałaś karmić :) ale jak to posiniaczone? Od ssania czy laktatorem ściągasz?

Do góry