reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Otyłość w ciąży

Powodzenia Karina, na pewno sie Toba dobrze zajma I wszystko bedzie dobrze. Nie martw sie na zapas! To juz niedlugo! Mysl pozytywnie I nie przejmuj sie ze to ten Sam pokoj...jestem pewna ze teraz bedziesz miala same mile wspomnienia! Daj znac kiedy tylko bedziesz mogla. Trzymamy kciuki!

reklama
Narazie ostatnie prania robie ..., trzeba posprzątać .., zaraz przyjdzie logopeda do Emily , potem pan z nowymi butami do ortez ... Pare godzin i do szpitala [emoji33][emoji33]

Karina trzymam kciuki juz :)
Dobrze,że dałaś rade wczoraj na ktg!
Jedno co.musze przyznać to to że sale to macie pierwszej klasy! Nie to co polska bieda :)
My też już w szpitalu. Młody o dziwo ładnie spał w nocy po szczepieniach i dużo jadł. Strasznie długo tu wszystko trwało. Na ip byliśmy o 8 a o 10 dopiero na oddziale. Mamy pojedynczy pokój i mam nawet swoje łóżko. Piękna pościel - różowa w księżniczki:)
Młodemu pobrali krew i mocz. Teraz ma cewnik i będą mu przez 48h pobierać mocz i robić różne badania. Biedny strasznie płakał ale teraz już chyba mniej go boli i śpi sobie.
Bidulek mój malutki :(

Aisha no to poboczna sala malutka , sa tam jeszcze dwie główne z wanna ...

Dobrze ze pojedynczy pokoj macie :) a pościel moze dla Ciebie w księżniczki :p

Zycze wam zeby badania były bezbolesne i zeby pomogło dać dobra diagnozę zeby człowiek wiedział na czym stoji ...

Głowa do góry :)

Aisha kciuki za badania ! Oby mały jak najmniej ucierpiał ... fajnie ze sala oddzielna niczym się nie zarazicie i fajnie ze masz wyrko :-D
No Karina sale ładne ... to ja też mam farta bo w moim szpitalu są podobne warunki :) no może nie mamy takich ładnych kwiatków na ścianach ale jest bardzo ok :-) ale warunki warunkami w szpitalu i tak nikt nie chce leżeć :-D

Dzieki dziewczyny za wsparcie i kciuki :-) Leze, leze i odlesyn dostane ale warto dla mojego kochanego Ktosia.

Karina kciuki zacisniete i czekam na zdjecie Kubusia i relacje &&&&&&

Aisha to ciesze sie ze chociaz pokoj macie sami i oby szybko i bezbolesnie badania i diagnoze postawili &&&&&&

reklama
Olucha mój syn nie ma dużo woskowiny.ale są specjalne spraye,zapytaj w aptece to na pewno coś ci doradza.

Pierwszy dzień jakoś minął,mały stosunkowo grzeczny. Od 17 wprawdzie nie spał i był trochę marudny ale ok.
Czy wasze dzieci jak leżą w łóżeczku to tez tak machaja rękami i nogami? Mój to dziś tak skakał jakby rowerek robił :)

Do góry